Ikväll ska vi till Jägersro för att få se en intressant dubbel. I inledningen får vi se Lutfi Kolgjinis jättekapabla treåring som inte kan sätta en fot rätt, skulle han göra det då tror jag han mosar allt. I avslutningen får vi se en spårtrappa där jag tror favoriten har bra chans att leda runt om. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

Ett treåringslopp inleder kvällens dubbel och vi får se en ganska stor favorit direkt, det är 10 Platon Face. Han är hemskt osäker och jag vågar inte spika honom, skulle han trava iväg felfritt då tror jag han vinner. Dem två starterna han travat iväg då har han vunnit. Jag tror på en väldigt försiktig start och sen ett offensivt upplägg, jag spikar honom på den raka dubbeln. På den större kupongen vill jag plocka med spetshästen 3 Lady Cash som vann på ett bra sätt senast, jag tror hon blir svårfångad från ledningen om favoriten gör bort sig. Tar också med mitt drag i loppet och det är 1 Poplar Broline som utvecklats i år, Lövgren tror på honom och kan han hålla rygg på ledaren då kan han bli obehaglig med lucka på upploppet.

DD-2 (2140m auto)

I DD-avslutningen får vi se en spårtrappa där favoriten 2 Dragalagaboomboom (vilket namn) har en bra uppgift framför sig. Jag tror han kommer till ledningen idag och väl där blir han svår att plocka ner. Senast vann han i övertygande stil och jag tror som sagt på bra chans. En sak jag är lite rädd för är om det skulle bli körning i början mellan hästarna 1,2,3,4 då gynnas bakspårshästarna av det och därför vill jag plocka med mitt drag 11 Doublestar Rapida. Han har mött mycket tuffare motstånd och blir det körning då kan han plocka ner dem.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3,10

DD-2: 2,11

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 10 Platon Face

DD-2: 2 Dragalagaboomboom

Lycka till! /MLipovac