Idag bjuds det på trav från Malmö och Jägersro travbana. Dubbeln börjar tidigare än vad den brukar och det är för att det är röd dag. Omgången ser intressant ut och vi får se ett öppet sto lopp i DD-1 medans DD-2 innehåller en stor favorit som jag tror har bra chans. Häng med!

DD-1

I inledningen får vi som sagt se ett sto lopp som jag tycker ska garderas. Tipsettan 5 Jellybean Baby svarade för en bra insats senast när hon vann, hon gick med rycktussar för första gången och svarade bra när dom rycktes. Hon är startsnabb och jag tror att Ingves kommer att skicka iväg henne från början och ta hand om ledningen, väl där blir hon hästen och slå. 4 Hugelinda var bra senast när hon kom trea bakom Staro Hollywood. Med det loppet i kroppen tror jag hon har gått framåt och ska räknas tididgt här, utgångsläget är bra och hon kommer få en bra resa. Sista strecket ger jag 9 Hope Bo som duger bra kapacitetsmässigt i detta gäng och kan få en smygresa från sitt utgångsläge. Hon har en vass speed och kan med rätta ryggar visa det över upploppet.

DD-2

I avslutningen känns det som att 8 Staro Inlines höjer sig över mängden, hans utgångsläge har blivit lite bättre nu när en häst blivit struken och jag tror Johan kör sig till ledningen ganska så tidigt. Väl i ledningen tror jag ingen kan ge honom en riktig match, ska gå barfota runt om också. Jag vill ändå plocka med en skräll som just nu ligger på sju procent och det är 2 Royal Extreme, han svarade för en bra avslutning senast efter lång vila och med det loppet tror jag han bara blir bättre. Utgångsläget är bra och jag tror på en bra resa.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,5,9

DD-2: 2,8

Lycka till! /MLipovac