Jägersro bjuder på fina lopp ikväll, på dubbeln får vi se en spårtrappa och ett stolopp. Jag väljer att gardera spårtrappan då jag tycker favoriten fått ett svårt läge, i avslutningen väljer jag att singelstrecka favoriten. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se en spårtrappa där 7 Da Vinci Boko blivit favorit, jag tror att han kan få stora problem från det spåret och rankar ner honom. Tänkte först inte ens plocka med honom på sex hästar men nu står det barfota igen och då måste han med för skulle han komma ner i en bra position då är han tung sista 4-5oo metrarna. Tipset går istället till 4 Fuxa Håleryd som jag tror kommer sitta i ledningen, får Ingves som kör henne första gången bestämma då tror jag han rinner undan, hon är bra i spåren också. 2 Lord Brodde är Joakim Lövgrens andra häst som han valt köra, det tror jag han gjort för han visste att han skulle få ett bättre spår med honom. Han var bra som tvåa senast efter en resa utvändigt ledaren och ska räknas här för han är garanterad en bra resa. 10 New Moon Face är jag lite besviken på då jag trodde på honom mycket mer, senast körde Dante Kolgjini och idag kör pappa Lutfi det är ett plus. Han har skött sig i dem två senaste starterna och jag tror Lutfi är offensiv som vanligt och då kan han vinna. 8 Vinnalt Saga är mitt skrällbud i loppet, hon är riktigt snabb ut och skulle Stefan hitta en bra slagposition då har hon en ruggig speed som kan fälla många, jag hoppas alla. Sista hästen jag plockar med är den danska gästen 5 Summer Day.

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se ett ganska öppet stolopp där jag tror 1 Blue Tee som blivit lite väl stor favorit har bra chans att leda runt om. Thomas Uhrberg låter optimistisk och man ska testa bike och köra barfota ikväll- Hon är ute på favorit distansen, har ett perfekt utgångsläge och formen är uppåt, jag spikar utan att tveka.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,4,5,7,8,10

DD-2: 1 Blue Tee

Lycka till! /MLipovac