Kvällens DD hämtar vi från Malmö och Jägersro travbana. Omgången är ganska bra och det finns ett par fina hästar. Har svårt och hitta något riktigt ”säkert” singelstreck så jag garderar båda avdelningarna. Häng med!

DD-1

DD-inledningen bjuder på ett ganska öppet lopp där där min känsla säger att springspårshästarna kommer dra det längsta strået. 6 Kamanda har haft svårt att vinna nu ett tag men jag är inne på att det kan vara dags ikväll. Springspår är passande och skulle han komma till ledningen ökar segerchanserna. 6 Kamanda är en häst som tål och gå i hårt tempo hela tiden och skulle han få gå i sitt tempo i ledningen då blir han svårslagen. 7 Quattro Lane har varit bra på slutet och kommit tvåa två gånger i rad. Tycker nästan det är dags för en segern nu. Räkna med att Lutfi kommer göra allt för att komma till ledningen och kostar det inte för mycket då är det en bra chans. Jag låser på dem två. Vill man ta med fler hästar på kupongen bör man ta med 4 Dragon Crowe som såg riktigt bra ut senast när han svepte hela fältet och vann enkelt.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutningen bjuds vi på ett ganska bra lopp över 1640 meter. Det står mellan tre hästar, 1 Shogun D.K, 7 Quarter Of An Hour och 9 Vice President. Min första häst är 7 Quarter Of An Hour som var ganska betrodd på V75 senast men galopperade. Starten innan det blåste han ner alla och såg riktigt bra ut, revansch ikväll för galoppen senast? 9 Vice President har varit bra i dem senaste starterna och formen är på topp. Behöver lite hjälp med tempot eftersom han fått bakspår, ska ändå med på kupongen. Sista strecket går till 1 Shogun D.K som visat att formen är på topp, han har till skillnad från sina värsta konkurrenter dragit det bästa utgångsläget och skulle han försvara innerspåret och ta hand om ledningen då är mycket vunnet. Jag ”helgarderar” och plockar med dem tre.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 6,7

DD-2: 1,7,9

Lycka till! /MLipovac