Vi ska ner till Malmö och Jägersro travbana där kvällens dubbel utspelar sig. Vi får se två bra lopp som håller bra klass. Några hästar sticker ut, finns några roliga skrällar också. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

DD-inledningen håller bra klass och enligt spelarna så höjer sig tre hästar över mängden, det är 2 Comeonhill, 3 Hippie och 4 Photoboy. Jag ger tipset till 3 Hippie som imponerar på mig, hon tål och göra jobbet utvändigt ledaren men senast räckte det inte till vinst, jag tror Lövgren ger Veijo en match och skulle 3 Hippie komma till ledningen så vinner hon. Men troligast är dödens och hon ska räknas då med. 2 Comeonhill har bra fartresurser och har fått ett lopp i kroppen efter vila, han har säkert gått framåt med det loppet och ska gå barfota runt om idag. Läget kan man inte klaga på och siktet är inställt på ledningen, kommer han dit utan och ha slösat för mycket kraft så är det en bra chans. 4 Photoboy vann senast i ett billigare gäng men har mött bra hästar senaste tiden. Kan också öppna snabbt om Peter vill och ska räknas. Det finns en häst till som vill blanda sig i striden om ledningen och det är skrällen 1 Mescal, han vann ett billigare lopp näst senast och senast borde han varit bättre enligt tränaren. Läget är bra och kommer han till ledningen så vill man prova där, skulle det inte bli ledning så kan han sikta på rygg ledaren och då blir han farlig med lucka. Eftersom jag tror att det kan bli körning i detta lopp så vill jag ta med två skrällar som har bakspår och det är 9 Rajah Press som mosade sitt motstånd senast, han kan smyga i ryggar och sen när alla får mjölksyra då spurtar han ner dom, passa honom! Den andra är 11 Jane’s Hugo som har en andra plats och en vinst i Johan Untersteiners regi. Man plockar av honom skorna idag och det låter intressant, endast 6% och det plockar jag.

DD-2 (2140m auto)

I DD-avslutningen får vi ett klurigt lopp där jag väljer att singelstrecka favoriten 5 Dixie Exclusive. Fungerar han som han ska då tror jag Johan leder runt om, det har snackats om att han kan bli het när han inte har en rygg och gå i så Johan kanske väljer en annan taktik. Tror det inte spelar någon roll han har bättre spår än dom värsta motbuden och jag tror 5 Dixie Exclusive plockar hem detta. Kör bara Johan!

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,3,4,9,11

DD-2: 5 Dixie Exclusive

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 3 Hippie

DD-2: 5 Dixie Exclusive

Lycka till /MLipovac