Vi vill testa ett par intressanta dubbelkombinationer som ett komplement till V75-tipsen. Vi tuffar till det ordentligt och väljer bort storfavoriten Commander Crowe i första då det finns mycket goda kämpar bakom som ger bra betat.

DD-1

Den långa tuffa säsongen med minst sagt långa tuffa resor som lök på laxen kommer snart att ge bakslag för Commander Crowe och kretsen kring hästen. Dagens läge är heller inte av bästa sort och han får stå utanför tipsen på vår lapp.

Caballion fick vi lite oväntad info på igår. Hästen är enligt uppgifterna helt otroligt fin i träningen och allt har gått enligt planerna – alla i riktning mot dagens lopp. Hästens kapacitet har vi sett bevis på innan och nu känns det som att det är Caballions tur. Bakom vår förstahäst står många på rad och vi tar med två till som ger bra betalt. Orecchietti är precis som Caballion full med kapacitet och det såg vi med råge när han satt fast med alla krafter kvar i Elitloppskvalet. Nu står han med lite chansartat läge och det krävs lite tur, vilket han gjort sig förtjänt av. Sebastian K kan vi inte heller släppa och han känns riktigt spännande i sin debut för Svanen. Vi har inte hört annat än att han känns fin, men han har ju visat i tidigare regi att han duger, och han lär inte blivit sämre hos Åke!

DD-2

Här gör vi det enkelt och singlar Åkes nästa stjärna. Perfect Toll har vi tidigare förmedlat som stallets kanske bästa häst, men det krävs ett år av hårdhet innan han kommer att starta mot världseliten.

Nu är allt bra i träning och sitter han inte kvar för länge i kön kommer Åke att göra processen kort kort med övriga.

Spelförslag: 3 x 1 rader x 100 sek = 300 sek

DD-1: 6,7,10

DD-2: 9