Tisdagskvällen tillhör Jägersro, i alla fall de tyngsta streckspelen. Som vanligt koncentrerar jag mig på DD och det är två ganska hyggliga lopp vi får se. Spiken kommer få en fin resa och jag räknar med att det bara smäller till över upploppet. Häng med!

 

DD-1, Hästägareföreningens jubileumspokal, 1640a:

1 Trust Launcher gjorde ett bra lopp senast och håller sin fina form. Följer med bilen från start och kan mycket väl leda runt om. Jag har dock två roliga motbud som kommer in i matchen om det skulle strula för favoriten. 6 Pioneer FH har varit ute i tuffa V75-lopp på slutet utan att få med sig något. Går ner i klass nu och distansen är den rätta. Kan avsluta sylvasst och är aldrig borträknad. 4 Rolf Lynghöj är inte så tokig och formen är bra. Problemet är att han inte vinner så ofta. Kan få en fin resa här och han har en vass avslutning. Skrällbud!

Rank: 1-6-4-8-2-3-5-7-9

 

DD-2, Stolopp, 2140a:

9 Rondine d’Amore var tillbaka i form senast och avgjorde på ett snyggt sätt. Hon kommer få en fin resa här och har sin allra bästa bit till slut. Jag räknar med att hon går till attack med 300 kvar och spelar ut sin vassa speed till en enkel seger. Svårare än så är det inte, Johan!

Rank: 9-7-1-2-5-3-6-10-8-4-11

 

DD-systemet:

DD-1: 1 Trust Launcher, 6 Pioneer FH, 4 Rolf Lynghöj

DD-2: 9 Rondine d’Amore

3 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.53

 

Lycka till!