Vilken kväll vi får på Jägersro! Det var ett tag sen man såg så här bra lopp. På dubbeln får vi se Hugo Åbergs Memorial och Malmö Stad Pris. Jag kommer gardera Hugo Åbergs Memorial för jag tycker det ser öppet ut och spikar istället i Malmö Stads Pris. Häng med!

DD-1 (1609m auto)

Här kommer det att gå undan, det känns som att alla ska ladda och köra allt dem har från start. Jag vet att 1 Royal Fighter kommer ta hand om ledningen, ingen kan ta en längd på honom och Jennifer kommer inte släppa till någon, inte ens under pistolhot. Är han i Elitloppsform kan det räcka väldigt långt. 2 B.B.S Sugarlight ska troligtvis gå med helstängt och det tror jag ger honom en växel till, han har enorm kapacitet och med ett lopp i andra ytter kan han fälla många. Dödens väntar 3 Mosaique Face men det vet alla, Lutfi är inte blyg med och gasa och han kommer sätta sig där och trycka upp tempot, är han i Elitloppsform då kan han vinna från den positionen. Eftersom det kommer bli körning så kommer det gynna hästarna där bak och där tror jag vinnaren av Hugo Åberg sitter, 6 Creatine är den jag tror på mest. Han gjorde ett enormt lopp senast i Finland när han mosade Quick Fix från dödens och stack undan på upploppet. Får Johnny sitta i ledet och se när dem andra kör hårt då tror jag han blåser ner dem på upploppet. Jag vill plocka med 8 Delicious U.S för hon var riktigt bra i Årjäng senast, Örjan är en mästare i stora lopp och jag tror han kommer servera henne ett perfekt lopp. Sista strecket går till den danska gästen 10 Repay Merci som flög fram senast på Årjäng, kommer loss lite tidigare då kan skrällen vara ett faktum.

DD-2 (3140m volt)

Malmö Stads Pris får vi se i avslutningen och där kommer jag att singelstrecka 9 Time Machine. Han står 20 meter bättre till än dem värsta motbuden och jag tror Jörgen kör offensivt och tar över ledningen, då kommr han bli svårslagen. Han har varit grym i dem senaste tre starterna och hela stallet har bra form. Skor på idag men det gör inte så mycket så jag spikar och känner mig säker. Vill ni gardera så är 12 Indigious och 13 El Mago Pellini dem som ska med.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfr insats

DD-1: 1,2,3,6,8,10

DD-2: 9 Time Machine

Lycka till! /MLipovac