Jägersro står som värd för kvällens dubbel och vi får se två kluriga lopp. Jag hade mer än gärna plockat med fler hästar i avslutningen men tar med tre på dubbeln. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se ett stolopp där mitt tips går till Johnny Takters egentränade 6 Berlinetta. Han har kört hästen innan han köpte den och jag tycker det är intressant att Johnny väljer att plocka in den till sig själv, det ger indikationer på att hon har kapacitet. Jag tror att Johnny kommer vara offensiv och kommer att få överta ledningen av mitt drag 4 Tears To Heaven. Får han bestämma en bit blir 6 Berlinetta svår att plocka ner. 4 Tears To Heaven gjorde en bra insats från bakspår i sin årsdebut och kommer nu ut på favorit distansen. Hon är startsnabb och kommer att sitta i ledningen men sen är frågan om hon väljer att gå där eller släpper till tipsettan. Jag låser på dem två.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se en spårtrappa där jag väljer att plocka med tre hästar. Tipset går till favoriten 4 Super Bull som jag tror sitter i ledningen. Att sitta i ledningen på Jägersro är väldigt bra då många leder hela vägen. Han har varit ute i tuffa gäng i dem senaste loppen och går ner i klass nu. Johnny har en väldigt bra chans. 12 Flight Instrument har högt kunnande och gör intressant debut i Peter Untersteiners regi, finns bra fart i henne och jag blir inte förvånad om hon sänker allt! Sista strecket ger jag 3 Dokonjo som har mycket fart under hovarna, han kommer att ta ledningen men släppa till tipsettan. Med en lucka på upploppet kan han speeda ner många.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,6

DD-2: 3,4,12

Lycka till! /MLipovac