Jägersro står som värd för kvällens dubbel och vi får se två intressanta lopp. Jag har snackat med en av huvudpersonerna ikväll på dubbeln Joakim Lövgren. Jag spikar honom i den inledande avdelningen då jag tror han leder runt om. I avslutningen hoppas jag på skräll och plockar med sex hästar. Min egen form kan jag inte klaga på då dubbeln igår satt och på V4 lunchen idag prickade jag in 4 rätt, hoppas att det håller i sig ikväll också. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får se ett snabblopp där Joakim Lövgren och 2 Fuxa Håleryd blir favoriter. 2 Fuxa Håleryd har fått två lopp i kroppen efter lång frånvaro och visade senast att hon är att räkna med, hon började med att sitta på innerspåret för att sedan gå ut i andra och tredje spår och vinna lätt. Jag tror hon är ännu lite bättre idag och jag är inne på att Jocke testar i ledningen, då blir ekipaget svårslaget. Jocke själv håller detta som en av han bästa chanser ikväll, jag litar på dig Jocke!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi faktiskt se ett klass två försök som är ganska öppet i mina ögon. Två hästar höjer sig över mängden streckmässigt och det är 2 Lord Brodde och 5 Star Keeper. Mitt tips går till 2 Lord Brodde som har haft bra form en längre tid, senast fick han sätta pricken över i när han vann. Han är kvick ut och skulle Jocke komma till ledningen då får dem andra springa fort för att fånga in honom. 5 Star Keeper galopperade dubbelt senast men gjorde en bra insats i skymundan, han är inte helt stabil och har fått en liten paus nu. Håller han sig på benen och får en bra resa så kan han ge tipsettan en match. 7 X.Factor har sett riktigt fin ut i sina två senast segrar, båda är tagna utvändigt ledaren, har visat både snabbhet och styrka och ska räknas trots det dålig läget. 9 Neptunus Face har bättre form än vad raden visar, är en stark häst som kan kriga ner dem. Dem sista strecken ger jag 10 Dragon Crowe och 12 Imperator. Den förstnämnde avslutade riktigt bra senast men det räckte bara till en fjärde plats, behöver tempo i loppet. 12 Imperator såg jag på Åby senast och blev imponerad, han tog hand om ledningen efter några hundra meter  och gick undan på lätta sten till en lätt seger. Spår tolv idag men med rätt flyt kan han vinna.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Fuxa Håleryd (5)

DD-2: 2,5,7,9,10,12 (11)

Vinnare/Plats spel:

Jägersro lopp 4

Spel:  2 Omerta Del Nord (Plats)

Odds: 3,00@Bet365

Insats: 50 kr

Spelstopp: 19.20

Jägersro lopp 6

Spel:  5 U.S Dollars (Vinnare)

Odds: 1,60@Unibet & Racebets

Insats: 50 kr

Spelstopp: 20.05

Jägersro lopp 8

Spel:  2 Fuxa Håleryd (Vinnare)

Odds: 3,00@Unibet & Racebets 

Insats: 50 kr

Spelstopp: 20.49

Lycka till! /MLipovac