Ikväll står Jägersro som värd för en väldigt trevlig omgång. Många fina hästar som kommer ut och vi får se två bra snabblopp på dubbeln. Jag tror på Adrian Kolgjini i avlsutningen medans inledningen ser lite mer öppen ut. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se ett riktigt fint stolopp där många av hästarna gått på V75. Favorit och min tipsetta blir 5 Rondine D’Amore som näst senast såg riktigt fin ut när Johan plockade av skorna på henne. Hon fick gå i ledningen då och vann enkelt, näst senast borde hon vunnit tycker jag då hon gick i ledningen och fick bestämma men fick se sig slagen. Idag blir det ingen ledningen men hon kan blåsa dem med rätt lopp. En märr jag vill varna för är 2 Vincere Scis Win som varit ute i tuffa V75 lopp utan att få utdelning, hon är väldigt snabb ut och vill Uhrberg köra i ledningen kan hon hålla hela vägen, rygg ledaren är ingen dum position heller. Passa henne! 1 Hippie är en kapabel tysk märr som går bra hos Lövgren, hon har dragit ett innerspår och det kan bli en fälla om hon inte lyckas ta sig ut. Kommer hon ut så får dem andra se upp. 7 Salina D.K  är en dansk gäst som är van och vinna, hon går från alla positioner och går alltid i mål. Skulle hon hitta bra position och få tempot till sin fördel så går ingen säker på upploppet. 3 Artemis är också en startraket som kommer laddas för ledningen, hon har fin form och satt fast senast på V75. Skulle hon komma till ledningen så behvöver vi inte bli förvånade om hon vinner. Sista strecket ger jag 9 Lady Montechristo som senast kom tvåa, hon har idag ett smygläge och kan bli en rysare vid overpace.

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se Kolgjinis 6 Quick Fix stå inför en skräddarsyd uppgift, kort distans och bra utgångsläge. Adrian kommer att köra honom till ledningen och kostar det inte för mycket så kommer han mosa detta gäng. Han är van vid tuffare motstånd då kan vunnit på V75. Jag spikar och känner mig säker.

DD-förslaget: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,3,5,7,9

DD-2: 6 Quick Fix

Lycka till! /MLipovac