Jägersro står som värd för kvällens tävlingar och vi får se fina lopp på dubbeln. Jag skrev texten vid lunch och nu när jag har bråttom och ska publicera så ser jag att favoriten i DD-1 blivit struken så jag plockar med min reserv istället! Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se ett fint stolopp där favoriten 12 U.S Dollars imponerat stort i sina starter på svensk mark. Hon har vunnit från ledningen men vägen till lendingen har inte varit lätt, hon gick ute i spåren och såg riktigt stark ut. Idag tror jag Jocke är offensiv igen och utvändigt ledaren lär hon ta omgående, där ska hon slå sitt värsta motbud 3 New Star Power som kommer från ett formstall. Hon har tre raka segrar, senast visade hon att hon kan vinna från positionen utvändigt ledaren och jag är inne på att hon kan bli släppt till lendingen idag och då måste tipsettan vara väldigt bra för att slå henne. Dom två strecken känns väldigt bra men jag vill plocka med en megaskräll, det är 1 Eila Laday. Hon kan öppna ganska bra och lär sitta rygg ledaren och hoppas på lucka, blir det lite körning mellan dem två mest betrodda så kan hon skrälla, lyxstreck.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett fint lopp där många hästar har bra chans, jag tycker 6 Alkalizer Am höjer sig lite över mängden. Senast var han tillbaka efter vila och var bättre än vad jag trodde. Vinnaren senast var Lover Face och idag finns det ingen häst med den kalibern. Med loppet i kroppen och stor chans till ledningen så ser jag bara ett spel och det är singelstreck på 6 Alkalizer Am som leder detta runt om.

DD-förslag: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3,12 (5)

DD-2: 6 Alkalizer Am (1)

Lycka till! /MLipovac