Kvällens V64 och DD omgång går på Jägersro travbana. Kvällen inleds med årets upplaga av Hästägarekannan medans Amatör SM går i dem två första loppen som inte är med på V64. När det gäller DD så tycker jag det är svårlöst, hade min spik i DD-1 men han blev tyvärr struken. Häng med och se hur jag löser det!

DD-1

Tänkte spika DD-inledningen men tyvärr blev hästen struken. Då blir det lite ändring och två hästar tror jag ska räcka i DD-1. 4 Slide So Easy är en startsnabb häst som har tre raka segrar och formen på topp, tror han skickas till ledningen och där blir han svår och slå. 11 Drogba Bob har varit ute i tuffa V75 lopp och gjort det bra. Idag är det kortdistans och det är alltid svårt från bakspår, men jag väljer och ta med honom för att blir det lite tempo på loppet då kommer hans spurt att bita riktigt bra. Sen är det Peter Untersteiner också och hans form kan man inte klaga på. Vi låser på dem två.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Ett stolopp över 2140 meter. Favoriten 9 Pelikan Trio tycker jag har goda möjligheter att vinna idag. vid segrarna har hon flugit fram men kan vara lite ojämn, som senast när hon flög fram men stumnade sista biten. Därför väljer jag och gardera henne och ta med några märrar till. 5 Omerta’ Del Nord har visat hög kapacitet och idag tror jag på offensivt upplägg, då kan hon sitta i ledningen till och med. Tror hon har bra chans oavsett läge. 4 Lovely Buv har uppåtgående form och ett bra läge, ska räknas. 8 Global Navigator ska räknas tidigt trots spår åtta, skulle det lösa sig någorlunda under vägen då slutar hon långt framme. Sista strecket går till 10 Queen Koea som inte startat på länge men brukar göra bra lopp efter vila. vi hoppas hon blåser ner alla till slut, en riktig skräll!

DD-Förslag: 10 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,11

DD-2: 4,5,8,9,10

Vinnare/Plats spel:

Jägersro lopp 4

Spel: 10 Gordonston (Plats)

Odds: 1,90@Unibet 

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.09

Kommentar: Sms:ade Joakim Lövgren förut och han sa att detta var hans bästa chans ikväll efter strykningen på favoriten i DD-1. Tror att han får en bra resa och fixar minst en plats.

Lycka till! /MLipovac