Jägersro står som värd för kvällens dubbel och vi får se två intressanta stolopp. Några hästar sticker ut och jag tror chansen att dem vinner är stor men jag vill åt dem större oddsen och väljer att gardera i den sista avdelningen då det finns intressanta ändringar och info. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen sticker två hästar ut och det är 3 Red Riding Hood och 10 Salina D.K. Jag tar ställning och spikar 3 Red Riding Hood, hon gjorde ett strålande lopp senast som tvåa från positionen utvändigt ledaren. Jag hoppas att Conrad är på hugget för jag tror han kan få ta över ledningen och då blir hon svårslagen. Jag brukar inte spika Conrad för han har kört bort många hästar men jag litar på honom ikväll. Skulle hon inte komma till ledningen kan hon vinna den tunga vägen men jag hoppas Conrad kör offensivt. Spik!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se en spårtrappa med tolv startande ston, tipset går till favoriten 3 Blackmagicwoman Ås som vann mot värsta konkurrenten 4 U.S Dollars senast, hon är snabb ut och är den troliga ledaren av loppet. Får Peter dämpa efter en bit då vinner favoriten. Jag vill gardera henne då jag sett att hon inte går barfota runt om, det kan vara ett minus. Värsta konkurrenten 4 U.S Dollars är anmäld barfota runt om för första gången i Lövgrens regi, jag tror hon är några meter bättre då och då kommer hon ge favoriten en match. Jag tror att 4 U.S Dollars kan vinna från dödens om det skulle stämma på vägen. Vill plocka med några skrällar också den första jag vill varna för är 12 Volontary Simplcty, hon skulle gått barfota runt om idag men nu innan jag ska publicera ser jag att det blir skor. Jag plockar med henne ändå och hoppas hon får rätt ryggar för då kan hon avsluta vasst. 11 Razzmina vann åtta av elva lopp i fjol, det är starka papper. I år har det inte blivit någon seger men det låter uppåt från stallet och jag vill inte åka på en segermaskin. 8 Tootsie har varit positiv vid sina segrar och räknas trots sitt tråkiga utgångsläge. Sista strecket ger jag Peter Untersteiners andra häst 14 For Approval som får Johan i sulkyn, hon är inte så dålig och har fått en genomkörare i kroppen. Läget är tråkigt och det är många att runda men plockar henne som det riktiga skrälldraget.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3 Red Riding Hood

DD-2: 3,4,8,11,12,14

Lycka till! /MLipovac