Kvällens dubbel hämtar vi från Malmö och Jägersro travbana. Omgången ser intressant ut och jag tycker loppen håller bra klass. I DD-1 får vi se ett långlopp där jag inte tror på favoriten och väljer att spela utan honom medans DD-2 ser lite mer favoritbetonad ut. Häng med och ta del av tipsen!

DD-1

I inledningen bjuds vi på ett ganska öppet lopp där jag väljer att inte ta med favoriten utan går på två andra hästar som jag tror på mer. Tipsettan 7 For Approval trivs över distansen och har gjort fler bra lopp under året. Jag tycker han blivit lite bortglömd och det tror jag är för han galopperat i dem två senaste starterna. Går han felfri idag så tror jag han är med och slåss om segern. 6 Runaway Gardenia satt fast med krafter kvar senast och jag hoppas han får utnyttja dom ikväll. Han kommer avsluta bra om han får rätt ryggar och gå i och jag vill varna för honom, har är inte så mycket spelad.

DD-2

I avslutningen tror jag favoriten 7 Rosso Pomodoro har en bra chans att ta sin andra raka segern. Senast var han riktigt bra trots ett lopp utvändigt ledaren sista varvet. Han har varit bra innan det också och formen är på topp. Jag vill ändå gardera honom med en annan kapabel herre och det är 2 Big Bill Bac som egentligen ska mosa detta motstånd, det enda är att han varit borta i två månader och kanske behöver lopp i kroppen. Han har en tendens att galoppera men får Söderqvist iväg honom felfri så kommer det taktiska upplägget vara att köra för ledningen för där går han väldigt bra. Sista strecket ger jag 3 Hertig Shim som agerat förbättrat på slutet och har dragit ett bra utgångsläge, han kommer sitta bra till och med rätt resa kan han skrälla här, outsider.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 6,7

DD-2: 2,3,7

Önskar er alla en God Jul :)!

Lycka till! /MLipovac