V64 och DD ikväll på Jägersro. Omgången är ganska bra, spelmässigt ser det intressant ut med jackpot och 3 miljoner till ensam vinnare. I DD-2 singelstreckar jag favoriten som jag tror vinner idag medan jag garderar DD-1. Häng med!

DD-1

DD-inledningen bjuder på ett stolopp över 2140 meter voltstart. 6 Return Ticket är min första häst som jag var inne på att singelstrecka, jag tror Bo Falsig kan utnyttja det intressanta springspåret och komma till ledningen, där tror jag ekipaget blir svårpasserat. Har mött bättre motstånd och kan överraska här, given på kupongen. Väljer och ta med far och son Untersteiner också. 4 No Credit Broline är den som jag tror kommer utmana 6 Return Ticket om ledningen, skulle hon komma dit då har hon ett vettig chans till vinst. Hon har bra form och Johan låter uppåt. 5 Cox Pomona Grim har också bra fartresurser och är given vid gardering. Tycker hon gjort många bra insatser och samlat ihop till en seger.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I DD-2 tror jag favoriten 6 Rosso Pomodoro har en bra chans att vinna. Han har fått dålig utdelning dem senaste loppen, han kan betydligt bättre och det tror jag han visar idag. Offensivt upplägg och ledningen efter ett par hundra meter tror jag på, där kommer han inte vika ner sig. Spik!

DD-förslag: 3 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,5,6

DD-2: 6 Rosso Pomodoro

Vinnare/Plats spel:

Jägersro lopp 7 

Spel: 6 Return Ticket (Plats)

Odds: 2,05@Unibet

Insats: 7/10

Spelstopp: 20.32

Jägersro lopp 8

Spel: 6 Rosso Pomodoro (Vinnare)

Odds: 1,65@Unibet

Insats: 7/10

Spelstopp: 20.54

Lycka till! /MLipovac