Si See Sea gick felfritt igår, men hamnade i dödens och var iskall redan 500 kvar. Var riktigt usel och det var extra tråkigt när 26-oddsaren Fernando Sånna hade vunnit i DD-1. Jag tar dock nya tag och kvällens tävlingar avgörs på Jägersro. Jag har revansch att utkräva av en häst och jag spikar honom utan tvekan ikväll.

 

DD-1, 2140a:

3 Young Farmer fick gå i dödens senast och hade precis kopplat segergreppet på ledaren när han plötsligt galopperade. Det var segern som rök, men insatsen var riktigt bra. Här har han en bra chans till revansch, då motståndet inte ser särskilt avskräckande ut. Håll dig i trav hela vägen, Young farmer, så vinner du!

Rank: 3-2-10-6-7-5-4-1-9-8

 

DD-2, 2140a:

5 Berlinetta blev lite bortkörd av Johnny senast då han satt och sov med 600 kvar. Avslutade bra efter det och formen är som den ska. Har lite svårt att sätta nosen först men har kapacitet till att göra det. kan avsluta vasst och är ett givet segerbud här. 6 Jeter gjorde ett bra lopp i ledningen senast men blev trött till slut och tappade travet totalt. Formen är bra, men även han har lite svårt att vinna. Kan han få en smygresa kan han avsluta vasst och är inte helt golvad. 4 Tohio Gilbak gjorde comeback senast och gick riktigt starkt sista 1000. Såg fin ut och lär ha gått framåt rejält med det loppet i sig. Kan få en fin resa här och är bra i grunden. Med i segerstriden.

Rank: 5-6-4-7-11-2-12-9-1-8-3

 

DD-systemet:

DD-1: 3 Young Farmer

DD-2: 5 Berlinetta, 6 Jeter, 4 Tohio Gilbak

3 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.53

 

Lycka till!