Då var det dags! Jägersro står som värd ikväll och jag hoppas kunna leverera  tips som ska kunna ge lite extra cash till semesterkassan. Kvällens dubbel må se hyfsat enkel ut på förhand, men jag tror mig ha hittat en rolig kantboll som mycket väl kan skjuta upp oddset lite.

Enligt mig finns det en trovärdig skräll som kan ställa till problem om hon håller sig på benen. Eftersom vädret pendlar fram och tillbaks så är det svårt att säga hur banans förutsättning kan komma att påverka om hästarna kommer att kunna gå med optimal balans.

DD-1:

Efter att ha suttit och kikat på de hästar som startar i detta loppet så har jag kommit fram till att  10 Sem Jafet utan tvekan är den bästa hästen.Den har aldrig varit sämre än tvåa felfri och bör runda detta gäng ganska enkelt. Han gynnas även av att starta från bakspår, då han kan ta det lugnt från start och komma iväg felfritt. SPIK!

DD-2:

Den häst som har bäst kapacitet tror jag är 10 Bloom Boko. Hon har dock bakspår på kort distans, men bör ha bra chans ändå. Jag väljer dock att gradera med 6 Paris Lavec som är snabb ut. Går hon bara felfritt så tror jag att hon når ledningen och blir då svårslagen. Jag väljer även att plocka med 7 Ragna Opal som har fina fartresurser.

Spelförslag: 1 x 3 rader x 100 kr = 300 kr

DD-1: 10

DD-2: 6,7,10