Vi ska till Malmö och Jägersro där kvällens dubbel går. Loppen ser intressanta ut och vi får se en del bra hästar. I inledningen gör favoriten årsdebut och har bra chans att vinna direkt. I avslutningen tror jag Takter leder runt om. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se ett snabblopp där favoriten 3 Paramount gör årsdebut efter en paus på tre månader. Han brukar alltid gå bra efter vila och har en bra chans att vinna direkt ikväll. Snabb ut och från bricka tre kan han få ledningen, då får vi se om han har formen att leda runt om. Värsta motbudet är 9 Lovelock som senast fick ett lopp i kroppen, han gick väldigt bra efter galoppen och ska med tidigt på kupongen. Han har ett intressant smygläge och behöver lite hjälp med tempot för att kunna vinna på den korta distansen. 4 Trust Launcher fick se sig besegrad av Bar Plombier senast och det är inget och skämmas över, formen sitter där och med rätt resa kan han vinna. Sista strecket ger jag 7 Rolf Lynghöj som kommer med en seger från ledningen och visar fin form. Idag blir det inte någon ledning men han är ganska vass bakifrån också och kan skrälla till här.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen singelstreckar jag Jägersrohästen 5 Vivo Per Lei. Han kommer troligtvis bli släppt till ledningen och då tror jag loppet är över. Näst senast tog han sin elfte seger i karriären och det var han elfte seger på Jägersro. Han tår bra inne  loppet och har styrkan som sitt vapen.,  han vet vart mållinjen är och jag tror Johhny löser denna uppgift.

DD-förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,4,7,9

DD-2: 5 Vivo Per Lei

Lycka till! /MLipovac