Vi ska till Malmö och Jägersro travbana där kvällens dubbel går. Omgången ser rolig och intressant ut där vi har en storfavorit i inledningen som jag tror kan få problem. I avslutningen får vi ett bra stolopp som är ganska öppet, jag nöjer mig med en trio. Häng med!

DD-1 (2640m auto)

I inledningen får vi se ett långlopp där favoriten 1 Thunder Peak blir väldigt hårt betrodd. Han är given första häst men läget tycker jag är lite riskabelt. Skulle han hålla upp ledningen då tror jag loppet är över för han är en rejäl häst som vann i årsdebuten senast. Har säkert gått framåt med loppet i kroppen och ska räknas. Dubblar favoriten med Kolgjinis 7 Light Brodde som kommer göra allt för att komma till ledningen, han trivs där och skulle Ludde komma dit kan han bli svår att knäcka. Formen på stall Kolgjini är det ingen fel på.

DD-2 (1640m auto)

I avslutningen får vi se ett fint stolopp där tipset går till Johan Untersteiner och 4 Rondine D’Amore som var bra senast på V75. Hon mötte några riktigt bra hästar och det blev lite för tufft för henne. Hon går ner i klass idag och hittar Johan en bra rygg så kommer hon flyga på upploppet. 2 Impression är en fin och kapabel märr som gör årsdebut. Det låter bra från stallet och hon har dragit det bästa läget för hon är riktigt snabb ut, trivs i ledningen och kan vinna direkt om hon får bestämma tempot. Sista strecket ger jag 5 Anna Greta som var med och slogs mot kulltoppen i fjol. Hon var fin i årsdebuten senast och har gått framåt med loppet i kroppen. Hon kan öppna snabb och komer att få en bra position, med minsta klaff blir hon livsfarlig.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,7

DD-2: 2,4,5

Lycka till! /MLipovac