Kvällens dubbel avgörs på Jägersro. Omgången ser väldigt öppen ut speciellt avslutningen, jag väljer att gardera båda loppen då jag inte kan hitta något starkt singelstreck. Häng med och kika på vad jag spelar!

DD-1

Vi får se ett öppet stolopp i inledningen och jag väljer att låsa på två märrar. Tipsettan 9 Runaway Gardenia vann senast efter att hon fått en perfekt resa, hon slog då 4 Indian Shore enkelt och jag är inne på att det blir så idag igen. Bakspåret idag gör det lite svårare men jag tror hon får en bra resa och ska räknas tidigt. Dubblar gör jag med 11 Omerta’ Del Nord, en dansk märr som gjort det bra i Danmark, hon kommer med två vinster och en andraplats i bagaget och formen är på topp. Senast hon var i Sverige så vann hon från just spår elva och jag tror att chansen idag är bra. Kan hon lifta med i bra ryggar så kommer hennes spurta att bita riktigt bra, hon går alltid in i mål och hon är för mig ett givet streck.

DD-2

I avslutningen får vi se ett ännu öppnar lopp som  är uppdelat på två volter. Mitt tips går till 6 Jupiter Rodney som inte har den bästa raden men det tror jag är för han varit ute mot bättre hästar, idag möter han lite enklare motstånd och från springspår tror jag han kan ta hand om ledningen och där blir han svår att nå. Han gör sällan ett dåligt lopp och får han bestämma en bit så tror jag på bra chans. 3 Falk Håleryd har sett förbättrad ut på sistone tycker jag, han satt fast med krafter kvar näst senast och senast kom han trea. Han har fått ett bra utgångsläge och jag tror han är med och gör upp om segern. Sista strecket ger jag 4 Koporal Kanon som har toppform, hans styrka är dom vassa avslutningarna och jag blir inte förvånad om vi får se en rykande avslutning idag som leder till seger, passa honom! Tycker loppet är väldigt öppet och för er som spelar med fler rader så tycker jag ni ska måla på i detta lopp.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 9,11

DD-2: 3,4,6

Lycka till! /MLipovac