Jaanus Tooma fick rena drömresan i andra ytter igår, men trots det hade han inget att komma med i avslutningen och han blev bara fyra. En dålig insats med tanke på den fina resan han fick. I DD-2 var det jag själv som var helt ute och cyklade och det var helt enkelt dåligt av mig att missa Razor Kronos. Nya tag ikväll när Jägersro kör nattrav. DD-loppen är två uttagningslopp till Berlin-Jägersro Super Trot Cup och ser väldigt intressanta ut.

 

Berlin-Jägersro Super Trot Cup är en serie med fyra uttagningslopp. Två av dessa avgörs ikväll och finalen går i Berlin i början av augusti. De tre första tar sig till finalen och där är det stora pengar att köra om. Klassen på de båda loppen är bra men jag tycker ändå att ser ganska lätt ut ikväll. Jag går kort i båda loppen och jag löser det på följande sätt:

 

DD-1, Berlin-Jägersro Super Trot Cup, uttagningslopp, 2140a:

3 Eldrick Boko skulle köras snällt senast och det gjorde han. Han satt djupt nere i kön med 600 kvar, men vilken avslutning han levererade! Han flög fram men hade för långt fram till ledande/vinnande 11 Victorious Star. Ikväll har dock Eldrick Boko ett bra utgångsläge, han är startsnabb och jag tror inte han missar ledningen här. Jag tror han har en toppchans att leda det här runt om och spiken sitter som gjuten.

Rank: 3-11-9-4-7-2-8-10-5-1-6

 

DD-2, Berlin-Jägersro Super Trot Cup, uttagningslopp, 2140a:

3 Red Riding Hood var riktigt bra vid segern på Åby senast. Öppnade fort men blev utmanad och släppte ledningen efter 450 meter. fick sen fritt via open stretch och flög fram över upploppet. Hon är i bra form och är väldigt startsnabb. Jag tror hon lyckas ta sig till ledningen och väl där blir hon svårslagen. Ändå dubblar jag med 6 Balamanco som är obesegrad i år. Visserligen är det bara starter i Belgien och Holland, men han har gjort det bra. Han har en lite säregen stil, men han har bra fart i sig och kan avsluta ruskigt snabbt. Är dock ingen raket ut, men hamnar han inte alltför illa till kan han blåsa ner alla till slut.

Rank: 3-6-10-11-7-8-2-4-1-9-5

 

DD-systemet:

DD-1: 3 Eldrick Boko

DD-2: 3 Red Riding Hood, 6 Balamanco

2 rader x valfri insats

Spelstopp DD kl 21.31

 

Lycka till!