Vi ska till Malmö där Jägersro travbana ligger för där hämtar vi kvällens dubbel. Omgången är ganska medioker och jag tror vi kan få ett bra odds på dubbeln. Jag kommer spela utan singelstreck då jag inte kan hitta ett riktigt säkert singelstreck. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

Inledningen bjuder på ett sprinterlopp där jag väljer att gå på dem tre mest betrodda. Tipset går till 3 Grace From Above som gjorde ett bra lopp senast och kom tvåa, hon kom till ledningen efter 150 meter och fick köra där men fick se sig slagen till slut, jag tror hon tar ledningen idag igen och efter senaste loppet så tror jag hon gått framåt och kan leda detta runt om. 4 Promise Me orkade inte riktigt senast och det tror jag beror på att hon var ute på lång distans, idag är det som sagt kort distans och då räknar jag med henne tidigt. Sista strecket går till Johan och 5 Filene Va Bene som vilat ett tag och gör sin årsdebut idag, senast hon var ute tog hon hand om ledningen och vann ohotat. Hon kommer få en bra resa idag och kan ta sin andra raka seger om formen inte är för långt borta.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se en spårtrappa som håller ganska bra klass. Tipset går till Peter Untersteiner och 7 Thengill som senast fungerade klockrent och vann. Han kom till ledningen och vann på ett säkert sätt, idag har han spår lite långt ut men jag tror Peter testar lite för att få ett bra slagläge. Ledningen kommer han inte få då Lutfi och 1 New Moon Face kommer göra allt för att hålla ledningen och sen köra där. Senast var han ute på lite väl lång distans men höll tappert till en fjärde plats mot ett gäng som är lite bättre än detta. Jag är inne på att han kan leda runt om när det är kortare distans. Jag låser på dem två.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3,4,5

DD-2: 1,7

Lycka till! /MLipovac