Halmstad står som värd för kvällens tävlingar och det bjuds på två bra lopp på dubbeln. Jag går ut och singelstreckar en häst som inte kanske har formen på topp än men tror han kommer vinna ändå. I inledningen garderar jag med några hästar då det ser lite mer öppet ut. Häng med!

DD-1 (1640 m auto)

I inledningen får vi se ett ganska öppet stolopp över kort distans där mitt tips går till 8 Hippie. Hon visade för två starter sen att kapaciteten finns över kort distans då hon hade bakspår, bombade fram i dödens och vann i rejäl stil. Senast försökte Lövgren med samma scenario men hästen vek ner sig och jag tror det berodde på distansen. Idag är det som sagt kort distans igen och jag räknar med henne. 5 Min Finish gick bra på V75 senast och kom trea från bakspår, idag är läget mycket bättre och jag är inne på att Dan kan få överta ledningen och då blir hon svår att slå, ska räknas tidigt. 4 Rare Wise As är van att möta tuffa motståndare och har lärt sig en del, kan hon få spara speeden till slutet kan det bita riktigt bra. Tror distansen inte är bågot plus för henne men jag vill inte missa på Takter som är i form. Sista strecket ger jag 11 Artemis som dragit det tråkigaste spåret men med rätt resa och tempo så har hon en rapp avslutning att komma med.

DD-2 (3140 m volt)

I avslutningen får vi se ett långlopp uppdelat på fyra volter där 10 On Hold är mitt singelstreck. Han är van vid att tampas med hårda konkurrenter och älskar lång distans då han är rejäl och stark och kan göra mycket jobb själv ute i spåren. Det ända som talar emot honom är att han inte startat på fyra månader men skulle ha startat för någon vecka sen men blev struken pga banan. Han har gjort bra lopp efter vila förut och jag tror han gör det igen. Spik!

DD-förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,5,8,11

DD-2: 10 On Hold

Lycka till! /MLipovac