Enjoy Boko fick bestämma som hon ville i ledningen igår, men hade inget att ge med 150 kvar och säckade ihop fullständigt. Men vilken uppvisning vi fick se av Le Miracle! Torsdagens tävlingar avgörs på Halmstad och givetvis är det Sprintermästaren som är kvällens absoluta huvudnummer. Kvällens DD-spik är en sylvass spurtare som är i absolut toppform!

Halmstad kör alltså Sprintermästaren ikväll. Jag hoppas verkligen att det blir uppehållsväder, för då är det som allra bäst. Jag har varit på plats några gånger när det har regnat hela kvällen och det är inte kul alls. Loppen håller naturligtvis hög klass och det blir en riktig kanonkväll, det är jag övertygad om. V75-idéer finns längre ner på sidan, nu kör vi DD!

 

DD-1, Emin, 2140:

Ett mycket öppet lopp och på V75 streckar jag hela åtta hästar. Av speltekniska skäl drar jag ner det antalet på DD och kör med fem hästar istället. Tipsettan till 7 Sevilla som avslutade riktigt vasst senast och hann fram till en knapp seger. Såg fin ut och har ett bra läge här då han är snabb ut. Kommer han till ledningen blir han svårpasserad, men han kan ju gå från andra lägen också. En bra tipsetta, men ska garderas. 12 Erik Sting gjorde ett kanonlopp senast men fick se sig besegrad av just Sevilla till slut. Visade fin form och är, trots läget, med i striden igen. 10 Melvin Palema har inte fått till det i sina två senaste starter, men de ska man bara glömma enligt Bergh. Är hästen så bra som för tre starter sedan, då är han med i segerstriden här. 9 Stand Bayou var lite blek senast, men hade samtidigt inte startat på ett tag och fått lite för snäll träning. Går framåt med det loppet i kroppen och ska ses med en bra chans här. Sista strecket på DD-kupongen går till 8 Gambino Degato. Han tvingades ut långt i spåren runt sista kurvan senast och galopperade med 300 kvar. Tappade en hel del mark men kom tillbaka bra över upploppet och nöp tredjeplatsen. Han får en fin resa här och går han felfritt och får fritt i tid är han med på målfotot.

Rank: 7-12-10-9-8-5-3-11-6-1-4

 

DD-2, Fyra- & femåringslopp för ston, 2140a:

Här hittar jag DD-spiken, tillika min enda spik på V75. 3 Twin’s Zindy avslutade vasst näst senast via open stretch och skvallrade redan då om att formen var på väg. Senast fick hon en fin resa fram till 400 kvar då hon fick göra resten av jobbet själv. Avslutade riktigt bra men blev snöpligt nerspeedad av en som liftat med i rygg. Hon visade i alla fall fin form och här har hon ett mycket bra läge. Får en fin resa här och kan hon gå med i ryggar fram till 300 kvar, då blåser hon ner alla till slut. En go chansspik att avsluta kvällen med!

Rank: 3-6-7-12-10-4-1-5-9-2-11-8

 

DD-systemet:

DD-1: 7 Sevilla, 12 Erik Sting, 10 Melvin Palema, 9 Stand Bayou, 8 Gambino Degato

DD-2: 3 Twin’s Zindy

5 rader x valfri insats

Spelstopp DD kl 21.20

 

Jag och Mario har spelat in V75-podden, där ni kan höra våra idéer och tankar kring v75-omgången. Podden hittar ni här: http://www.podcastgarden.com/episode/v75-halmstad-77_82196

Ni kan också köpa in er i våra system, via Pressbyrån Svava Uppsala på V75 Tillsammans, via följande länk: http://tillsammans.atg.se/inbjudan/H7D8-5FXX-21456

 

Lycka till med liren!