Annandag Påsk och vi ska till Halmstad för att se fina travlopp. På dubbeln får vi se ett riktigt bra lopp i inledningen med många fina hästar. I avslutningen blir Erik Adielsson mycket betrodd från bakspåret, jag har en rolig skräll som jag tror på där. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får vi se ett snabblopp som håller bra klass. Jag singelstreckar 1 Edward Ale som jag tror står på tur för att vinna, han har varit borta länge men är på gång nu. Senast var han ute i gulddivisonen i Norge och följde bara med. Idag är motståndet och läget passande och jag tror att Petri Puros fina häst har bra chans att leda runt om. För er som garderar så är 3 Stelton, 4 Up Date Hoss och 2 Monster Drive närmst till hands.

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett fyraåringslopp där favoriten kommer från Stig H Johanssons stall och det är 11 Scellino Luis. Han gör alltid bra lopp och var bra senast som tvåa från bakspår i Norge. Får han loppet så har han en bra chans. Min första häst är istället 2 Apollonia som jag jagat en del på sistone, han gick barfota senast men hoppade innan bilen ens börjat åka. Han joggade med bra och såg sparad ut, jag tror han kommer komma bra på det från ett bra utgångsläge och jag njuter när jag ser att han bara spelas till 6%! 4 Valentino Strix är en riktigt tuffing som bland annat kom trea efter galopp mot kullen kung Al Dente, den insatsen glömmer jag inte. Det låter bra från stallet och trots årsdebut tror jag han kan blanda sig i segerstriden. Sista strecket ger jag 6 Michelangelo Ås som inte hade så mycket att komma med senast när Spartan Kronos mosade hela fältet, idag tycker jag han ska räknas för han är bra och har bra kapacitet.

DD-förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1 Edward Ale

DD-1: 2,4,6,11

Lycka till! /MLipovac