Det har gått bra en längre tid med DD-Tipsen och jag hoppas sviten håller i sig. Ikväll ska vi till Halmstad för att bjudas på bra lopp. I inledningen får vi se ett stolopp och i avslutningen ”Summer Meeting Copenhagen”. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se ett stolopp där jag tror det står mellan far och son Untersteiner, 2 Felicia V.E och 11 Alvena Take It. Jag tar ställning och singlar 2 Felicia V.E för hon har bättre spår och går ner lite i klass nu. Hon har varit ute i nio raka V75 lopp och har mött tuffare motstånd än detta. Hon har brottats med tråkiga utgångslägen många gånger men gjort det bra, idag har hon äntligen fått ett perfekt utgångsläge och jag tror Johan blåser till dem. Hon är en tuff märr som tål att göra jobb ute i spåren men idag tror jag hon får en perfekt resa och då vinner hon. Hon är inte någon startraket så jag tror inte på någon ledning, om inte Johan försöker och kanske får överta då blir det ännu lättare. En intressant ändring är att hon ska testat med rycktussar för första gången. Värsta motbudet är pappa Peter men det kan bli lite långt fram från bricka elva så jag spikar 2 Felicia V.E!

DD-2 (2140m auto)

I DD-avslutningen får vi se ett öppet lopp där tipset går till 3 Virgil Mo, Steen Juel håller honom riktigt högt och med sex segrar på nio starter i år förstår man det. Han är hyfsat snab ut och skulle han komma till ledningen då blir han svårslagen. Eftersom jag inte riktigt litar på det dansk/tuska ekipaget väljer jag att gardera här. 7 Hermes Håleryd tröttnade senast efter att ha travat utvändigt ledaren, var bra i starten innan när han tog spets, släppte och vann sedan på ett bra sätt. Kommer Peter ner i en bra position och udviker dödens då tror jag han har en bra chans. 9 Dragalagaboomboom gjorde comeback senast och var riktigt bra som tvåa, jag tror han bara är bättre med loppet i kroppen och han ska med på kupongen. 12 Alpha De Vandel var trea senast i samma lopp som 9 Dragalagaboomboom gick i, han hade ett bättre spår då men jag tror han inte ska nonchaleras trots spår tolv ikväll. Jag plockar också med två rysare som jag tror kan överraska, 1 Conrads Jalle som var överraskande bra senast och kan få ett smyglopp på innerspåret idag och 8 Thunder Lavec som fick ett tufft lopp senast och galopperade, kan öppna riktigt bra och jag tror Lutfi satsar framåt, farligt och nonchalera honom.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Felicia V.E

DD-2: 1,3,7,8,9,12

Lycka till! /MLipovac