Ikväll bjuds det på bra lopp från Halmstad. Höjdpunkten är Hallandsmästaren (DD-2) som har ett riktigt starkt startfält. Häng med!

DD-1

Vi inleder DD med ett långlopp över 3140 meter. Jag tror att hästarna på 40 meter tillägg är väldigt starka och kommer hinna fram. Därför streckar jag 10 Olympic Kronos, 11 Art On Line och 12 Pike River. Sms:ade Lutfi förut och frågade om statusen på 10 Olympic Kronos eftersom han inte startat sedan elitloppshelgen, han svar var att han inte är superhet och att han vilat länge. Jag tänkte chansa bort honom men tar med han för han har en väldigt hög grundkapacitet. 11 Art On Line tål göra en hel del jobb själv. Skulle det vara lite sämre tempo då tror jag Mikko kör offensivt och då kommer han kliva förbi väldigt många kanske alla till och med. 12 Pike River var riktigt bra vid segern näst senast, gör han om en sån prestation idag då kan han räcka ända fram, endast streckad på åtta procent.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

Hallandsmästaren som är kvällens bästa lopp. Riktigt fint startfält. Min tipsetta heter 3 Arazi Boko som jag ser kommer ta hand om ledningen och där kommer han sälja sig dyrt. Tror han kan leda runt om. Dubblar med favoriten 7 New Line som har blivit bättre i Joakim Lövgrens regi. Sms:ade Jocke förut också och han sa att han har bra chans men att 3 Arazi Boko är värst emot, och så ser jag det också. Därför blir det lås på dem två.

DD-Förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 10,11,12

DD-2: 3,7

Vinnare/Plats spel:

Halmstad lopp 3

Spel: 7 Caddie Jasmina (Vinnare)

Odds: 1.70@Bet365

Insats: 7/10

Spelstopp: 19.03

Kommentar: Tror på spets och slut för Johan Untersteiner. Hästen är riktigt fin och det kan bli barfota idag om banan är fin.

Halmstad lopp 5

Spel: 6 Gantab Håleryd (Vinnare)

Odds: 4,75@Unibet 

Insats: 5/10

Spelstopp: 19.48

Kommentar: Blir bara bättre och bättre och tror att första segern kan komma idag!

Lycka till! /MLipovac