Kvällens dubbel hämtar vi från Halmstad travbana. Omgången ser ganska så rolig och öppen ut, vi har två favoriter som jag tror han fällas. Tror mer på favoriten i DD-1 medans jag har två roliga skrällar i DD-2. Ikväll spelar jag två stycken kuponger, en ”mindre och en ”större”. Häng med och se vad som liras!

DD-1

DD inleds med ett stolopp över 2140 meter. Favoriten 2 Wingait Ida har fått ett perfekt utgångsläge och mycket talar för att det ska bli ledning runt om. Jag satt länge och funderade på om jag skulle singelstrecka henne. Hon har mött betydligt bättre hästar än det hon möter ikväll men hon vinner inte ihjäl sig precis. Jag brukar inte spela kuponger med många rader men ikväll känns det som att dubbeln kan ge riktigt goa odds om man prickar in rätt. Därför kör jag två kuponger där 2 Wingait Ida singelstreckas på den ”mindre” och på den ”större” garderas hon med 10 Artemis. 10 Artemis som inte har fått till det på sistone men är en bra märr i grunden, med minsta klaff tror jag att hon är med på målfotot. För er som vill gardera med ännu en häst så tycker jag ni ska plocka med 6 Det Är K.H.K Boko som i grunden kan väldigt mycket, hon har vilat nu och gör comeback ikväll. Kan behövs något lopp i kroppen men hon har visat att hon kan göra bra ifrån sig efter vila. Hennes spurt är vass och med rätt lopp blir hon farlig.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutningen bjuds vi på ett långlopp som håller bra klass. Tipsettan 3 Hobard är ganska snabb ut och kommer troligtvis att ta hand om ledningen, han har styrkan som sitt främsta vapen och kommer göra bra ifrån sig. Han ska gå med skor runt om idag och det kan vara ett litet minus. Främsta motbudet är 13 Ålands Vikingen som också lever på styrka, han vill gärna löpa ännu längre distanser och vi kan räkna med offensiv körning av Bo Falsig. Han har visat att han kan ställa till det för sig ibland och kan bara Bo få honom felfri så ska han ha en bra chans ikväll. 5 Thunder Peak har varit med i det danska derbyt vilket säger en del om hans kapacitet, senast var han inte helt på topp men för någon månad sen slog han faktiskt 3 Hobard från dödens, given på kupongen. Mina två skrällar i loppet har fått lite tråkiga utgångslägen, det är 13 Sensei och 14 Honeydew. Den förstnämnde vann senast i debut i ny regi och är mycket kapabel i grunden. 14 Honeydew är bättre än raden och jag tror hon kan bli dragen av 13 Sensei under vägen och då kan storskrällen vara ett faktum. Glöm inte dom två!

Lilla DD-förslaget: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Wingait Ida

DD-2: 3,5,12,13,14

Stora DD-förslaget: 10 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,10

DD-2: 3,5,12,13,14

Vinnare/Plats spel:

Halmstad lopp 8

Spel: 3 Hobard (Plats)

Odds: 1,95@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.54

Lycka till! /MLipovac