Ikväll ska vi till Halmstad för att få se två riktigt fina lopp på dubbeln. I den inledande avdelningen får vi se en storfavorit som jag inte kan se bomma ledningen och då blir han väldigt svårlagen. I avslutningen får vi se ett intressant lopp där bästa hästen gick på pumpen senast och har fått ett dåligt startspår, hur löser jag de? Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se Lars I Nilssons fina 7 Truculent bli storfavorit. Han har ännu en gång kommit tillbaka från lång frånvaro och gjorde ett toppen lopp senast på Färjestad. Intrycket var mäktigt och jag tror han bara blivit bättre med loppet i kroppen, medeldistansen är inte hans favorit distans men jag tror han kommer till ledningen får dämpa en bit och vinner enkelt till slut. Han är dessutom nedstruken två spår vilket är positivt. Jag spikar och vänder blad!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett intressant lopp där Johan Untersteiners 12 Sciacallo O.M är bästa hästen i fältet kapacitetsmässigt men har dragit spår tolv. Kan han lösa det trots spåret? Jag tror han kan lösa de om det inte krånglar för mycket på vägen, han gick på en lite plump senast när han fick stryk. Innan dess hade han fyra raka segrar och ska ses med bra chans idag trots spåret. Han är ett monster som laddas mot Sprintermästaren och jag tror Johan vill ge honom ett riktigt urblåsare inför det loppet. Han är given tipsetta men skall garderas pga läget. 5 Vivo Per Lei är en häst man inte ska plocka med om man ska kolla statistiken, han har aldrig vunnit på någon annan bana i Sverige förutom Jägersro (hemmabanan).Jag är inne på att den statistiken kan brytas idag, kan Johnny komma till ledningen då kan han bli en svår nöt att knäcka. Galoppen och banan är emot. 6 Castor Boko har kapaciteten att vinna men får det inte alltid och stämma, skulle han få det och stämma ikväll kan han vinna från dödens. 11 Rapide Du Pommeau såg mycket fin ut senast när han vann, han är van vid stenhårt motstånd och skulle Uhrberg få ryggen på tipsettan då kan han blåsa ner allihopa. Jag plockar också med ett lyxstreck och det är 7 Boogie Man, han brukar alltid bli bortglömd och det kanske han ska idag när han möter väldigt tufft motstånd. han har bra fart under hovarna och kan fälla många om han får loppet. Ett lyxstreck som sagt.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7 Truculent

DD-2: 5,6,7,11,12

Lycka till! /MLipovac