Ikväll ska vi till Halmstad travbana för att få se två fyraåringslopp lopp på dubbeln. I inledningen  singelstreckar favoriten som övertygat i tre starter och i avslutningen garderar jag lite för det ser lite mer öppet ut, tror dock inte vi får någon megaskräll. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se ett fyraåringslopp där vinnaren får 50.000 kr. Favoriten och mitt singelstreck 1 Sciacallo O.M har varit riktigt fin i sina tre starter hos Johan Untersteiner, han har övertygat från ledningen och bakifrån. Det snackas om att Johan kanske ska plocka av skorna på sin häst och då tror jag han får en växel till. Innerspåret är alltid en liten fälla men jag tror han löser det och leder runt om ganska enkelt. Spik!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ännu ett fyraåringslopp, loppet håller inte lika hög klass som inledningen men vi får se några bra hästar här med. Tipset går till 4 Proserpine som var fin i årsdebuten, han orkade inte riktigt hela vägen men skall ha gått framåt med loppet. Jag tror Andre spetsar och då blir han hästen att slå. 7 Legend Brodde vann i sin årsdebut efter att ha fått en drömresa på innerspåret och hittat ut, vann då mot Carabineri som vann på V75 i lördags. Han har varit förkyld nu och formen kan vara ett frågetecken, är han i närheten av vad han kan då är han ett allvarligt segerbud. 5 Frankie Brodde gör det alltid bra, senast försvarade man innerspåret och ledde ganska lätt runt om med krafter kvar. Skulle Peter komma till ledningen då är mycket vunnet. Sista strecket ger jag 9 Gambler Zon som också kommer från seger senast, fick ta över ledningen efter några hundra meter och ledde loppet runt om. Ikväll blir det ingen ledningen men med ett smygläge och rätt rygg går ingen säker.

DD-förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1 Sciacallo O.M

DD-2: 4,5,7,9

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 1 Sciacallo O.M

DD-2: 4 Proserpine

Lycka till! /MLipovac