Omgången ikväll på Halmstad ser ganska favoritbetonad ut. Jag garderar båda DD loppen och hoppas på skrällar. Häng med!

DD-1

I DD-inledningen får vi ett femåringslopp över 1640 meter. Jag väljer och låsa på två hästar som jag tror räcker långt. Den första är 9 Slide So Easy som kommer till start med fyra raka segrar och formen på topp. Han har nog aldrig varit i så här bra form. Han är ensam på bakspår och har en bra rygg att gå i. Tror han kommer sitta bra till för att spurta ner många. Andra hästen jag tar med är den 9 Slide So Easy ska gå i rygg på, 2 Ohkotok Goj som varit ute i mycket tuffare gäng och hävdat sig väl. Han har pausat i två månader men brukar alltid gå bra efter vila och kan mycket väl leda detta lopp runt om. Han är given på kupongen.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I sista DD-avdelningen får vi ett stolopp över 2140 meter voltstart. Tipsettan här är 9 Panic Launcher som gillar voltstart och har ett bra läge. Hon är ganska kvick ut och skulle Jocke träffa rätt då kommer hon få en riktigt bra position och med rätt ryggar är ingen säker på upploppsrakan. Favoriten 8 Roses Glory har ett knepigt läge och kan få trafikproblem på vägen. Skulle det lösa sig med positioner och rätt ryggar då kommer Peter att vinna, för han har bästa hästen. Sista strecket ger jag 1 Barbie Blou som har det bästa läget. Skulle vilja se henne i ledningen för där tror jag hon kan rinna undan. En liten outsider.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2,9

DD-2: 1,8,9

Vinnare/Plats spel:

Halmstad lopp 3 

Spel: 7 Habito (Vinnare)

Odds: 1,40@Unibet

Insats: 8/10

Spelstopp: 19.04

Kommentar: Blev senast stressad pga omstart. Idag möter han sig själv tycker jag, kommer han iväg felfritt då vinner han. 

Halmstad lopp 8

Spel: 1 Barbie Blou (Plats)

Odds: 1,90@Bet365

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.53

Lycka till! /MLipovac