Kvällens dubbel hämtar vi från Halmstad. Omgången ser favoritbetonad ut och det är stor chans att det inte blir så högt odds. Jag singelstreckar favoriten i DD-1 medans jag garderar DD-2 med ett par hästar. Häng med!

DD-1

I inledningen får vi se ett spännande lopp där tretton hästar startar bakom bilen. Vi har en storfavorit och det är Peter Untersteiners 3 XLNT Conways Class, han har visat bra fart men har inte fått till det på slutet. Senast gick han bra och gången innan det blev han slagen av Arn Hammering. Kan Peter komma till ledningen idag så är mycket vunnet. Jag singelstreckar honom och hoppas att han leder runt om. Garderar man loppet så finns det många skrällar och värsta motbudet tycker jag är 6 Alfa Star L.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Racebets

Unibet

DD-2

I avslutningen får vi se ett intressant treåringslopp där min tipsetta är 7 Springover. Han inledde med fyra raka segrar men fick sin segerrad bruten senast mot derbyvinnare Je t’Aime Express, det är en bra ursäkt och han ska ses med en bra chans idag. 10 Bravo Navarone var riktigt bra senast när han vann, han har dragit ett bakspår idag och det är kort distans, det är inte det mest optimala men jag tror att han kommer komma bra till och med lite tempo där fram så kommer han blanda sig i segerstriden. 1 Cashier Center ska också med tidigt om man garderar, han imponerade smått senast vid segern och har ett bra utgångsläge idag. 11 Gucci Degato har visat att han kan gå från alla positioner, behöver hjälp med tempo och rätt ryggar för att han ska kunna spurta hem detta. Sista strecket ger jag 9 Melvin Palema som har toppform, han höll bra utvändigt ledare senast och kom tvåa, riktig outsider.

DD-förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3 XLNT Conways Class

DD-2: 1,7,9,10,11

Vinnare/Plats spel:

Halmstad lopp 7

Spel: 3 XLNT Conways Class (Vinnare)

Odds: 1,60@Bet365

Insats: 7/10

Spelstopp: 20.31

Lycka till! /MLipovac