Jag kunde ha varit knäckt och utslagen efter förra veckans bedrövliga resultat, men jag funkar inte så. Jag lägger det bakom mig istället och hoppas vi slipper se fler favoritdubblar den här veckan istället. Halmstad bjuder på en trevlig kvällsomgång under måndagen och jag tror mig ha kommit fram till en bra lösning på det hela.

 

DD-1, 2140a:

4 Trust Launcher är i bra form men var chanslös mot Twitter senast. Här har han dock näst intill en straffspark då vägen mot ledningen ligger vidöppen för honom. Han är snabb ut och spetsar med lätthet om Peter vill. Det som kan tala emot det scenariot är om 1 Onceforall Face får för sig att gå felfritt, men jag tror inte det kommer inträffa. Nej, det blir Trust Launcher till spets och därifrån har han en toppchans. Jag dubblar dock med en häst som jag tror är mycket bättre i grunden, och det är den danske gästen 10 Spikeld. Han har dock stoppats upp av skador och inte fått visa sin fulla kapacitet. Han kan avsluta bra och det är inte helt otroligt att han kan hinna fram och sätta dit nosen först.

Rank: 4-10-1-8-7-6-2-5-3-9

 

DD-2, 2140a:

11 Dancing Pride är lite småtrög av sig, men när han väl får marschorder från Flemming brukar det gå undan. Formen är helt ok och han kan krossa det här gänget sista 700. 8 Breidabliks GT är hopplös med framspår bakom bilen. Det har han i och för sig ikväll också, men nu är det längst ut på vingen och då kan man tänka sig att han kan gå iväg felfritt. Bra chans om han sköter sig. Sista strecket går till 10 Daisy Boko som är i bra form. Kan avsluta vasst och hittar Peter de rätta ryggarna kan hon bli farlig över upploppet.

Rank: 11-8-10-12-2-9-15-4-13-14-1-7-5-6-3

 

DD-systemet:

DD-1: 4 Trust Launcher, 10 Spikeld

DD-2: 11 Dancing Pride, 8 Breidabliks GT, 10 Daisy Boko

6 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.47

 

Lycka till!