Radysin America galopperade direkt i starten igår och tappade en del mark. Kom ikapp fältet snabbt men kördes snällt efter det. Visade ändå att formen håller i sig och henne ska vi passa nästa gång. Halmstad kör V64 och DD på söndagen, men det är ingen höjdardag precis. DD-loppen är ok, men resten ger jag inte mycket för. DD-spiken är en dansk segermaskin som jagar fjärde raka segern.

 

DD-1, Stayerlopp, 3140:

Jag har sagt det förut och jag säger det igen – jag älskar såna här lopp! Favoriten 8 Picasso Sama har glänst på Solvalla ett tag men har då gått i ledningen. Senast fick han gå bakifrån och det var inte alls samma tryck i honom. Jag chansar bort honom här i förhoppningen att han bara går i spets och dit kommer han ju inte nu. Tipsetta är istället skrällen 1 Neptunus Face. Han har ingen rolig rad, men är klart bättre än så. Han såg dunderfin ut precis innan galoppen 600 kvar senast och det kan ha varit segern som rök. Han tar hand om ledningen här och går han felfritt blir han svårfångad. Han är tyvärr inget att lita på och därför dubblar jag med 11 UPW Sund som visade fin form senast. Fick en fin resa då och avslutade bra via open stretch men hann inte fram. Har springspår här och kan hamna bra till direkt. Går bra till slut och är med i segerstriden.

Rank: 1-11-8-9-12-3-4-2-10-5-7-6

 

DD-2, 2140a:

6 Tobby staplar segrarna på varandra och det har blivit en hel del. Senast var han totalt okörd och såg ruskigt fin ut över mål. Han kan öppna hyggligt och det mest troliga scenariot är att han sitter i spets efter 4-500 meter. Därifrån förlorar han inte och jag spikar.

Rank: 6-4-8-5-2-9-10-11-15-1-12-3-7-14-13

 

DD-systemet:

DD-1: 1 Neptunus Face, 11 UPW Sund

DD-2: 6 Tobby

2 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 17.30

 

Lycka till!