Idag är det trav på Hagmyren igen, på dubbeln ligger favorit kombination på tre gånger pengarna. Visst båda har bra chans men jag går emot i DD-1 och spikar mitt drag istället. I avslutningen plockar jag med några och hoppas på skräll.Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen blir 5 Heavy Sound storfavorit men jag tycker 3 I’m Just A Sund är intressant, jag tror Daniel testar honom i ledningen och då kan han bli svår att slå. Får han inte slösa för mycket krafter från början så tror jag det räcker hela vägen. Skulle Daniel släppa till storfavoriten då finns chansen om lucka kommer. Jag testar och går emot favoriten och spikar Daniel Redens 3 I’m Just A Sund!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se fyraåriga ston. Jag tycker loppet är öppet och väljer att gardera med sex hästar. Tipset går till 4 Oklahoma Broline som har tre raka andra platser i raden, idag tror jag det kan vara dags att vinna. Jag hoppas att Johan försöker i ledningen för jag tror hon kan leda runt om. 5 Faith Hill har visat fin form men kan inte öppna så bra, kommer hon ner i bra position har hon en bra chans. 8 Donna Lyjam imponerade senast och har hårdheten, hon kan vinna trots sitt tråkiga utgångsläge. 9 U.Bergs Oppzi vann senast i fin stil på Bergsåker, han ett bra smygläge och kan sluta långt fram, minus på kusken! 10 Gabriella Sisu har lopp i kroppen och hög kapacitet, ska räknas. Sista strecket går till 3 Adrians Girl som var ute i uttagningarna till Stochampionatet utan framgång. Barfota idag och med bra läge kan hon vinna, skrällen idag.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 3 I’m Just A Sund

DD-2: 3,4,5,8,9,10

Lycka till! /MLipovac