V75 på Hagmyren idag och vi får se två riktigt bra lopp på dubbeln. I den inledande avdelningen får vi se dagens bästa spikförslag och i den avslutade ett öppet bronsdivisons lopp där jag väljer att plocka bort favoriten för jag vill åt dem högre oddsen. För er som inte sett så har jag lagt ut ”V75 med Mario” på min twitter(MLipovac), där går jag genom mina V75 tips. Det kommer komma V75 tips här på sidan av min travkollega Bylingen senare också. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I den inledande avdelningen får vi se ett Silverdivisons försök där jag tycker 6 Nimbus C.D är hela omgångens bästa spikförslag, det är tråkigt att han är streckad till 70% men det är vinnarna vi ska åt. Han var grym senast i Silverdivisionsfinalen när han sprang i ledningen på en låg 11 tid på denna distans. Motståndet då var mycket bättre och när jag ser dagens startlista så ser jag inga heta motbud. Jag tror Örjan bombar till spets och leder runt om. Spik!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett av de öppnaste loppen i omgången och jag väljer att plocka bort favoriten 4 Love Dancer på dubbeln då jag vill åt dem högre oddsen. Kan vara lite idiotiskt för han gjorde ett ruggigt lopp senast. Jag chansar så får vi se. Tipset går till 1 Ninepoints Lucy som är enda stoet i loppet, jag gillar henne och har spelat på henne på sistone när hon vunnit. Jörgen kommer ladda allt som går för att få ledningen och då tror jag hon kan bita i från sig bra. Skulle det bli rygg ledaren så gör det inget, med lucka blir hon farlig. 3 Liberty Face är inte så snabb ut men har en vass spurt att komma med, jag tror han kommer ner i bra slagläge och då går ingen säker på upploppet. Det är den hästen Linderoth höjer av sina tre. 9 Pantarei Ans är bra för klassen, Örjan från ett smygläge låter mumma. Han måste med på kupongen. 8 Listas Rafiki har dragit ett tråkigt utgångsläge men han Jorma komma ner i bra position då är han bra, gör sällan dåliga lopp. Dem sista två strecken ger jag 7 M.T Insider som ska gå optimalt balanserad och man har siktat på detta lopp och mitt drag 10 Xanthis Cornelis som är helt bortglömd, han är inte mycket sämre än någon annan och kan vinna om han får loppet.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfr insats

DD-1: 6 Nimbus C.D (7)

DD-2: 1,3,7,8,9,10 (6)

Lycka till! /MLipovac