Hagmyren står som värd ikväll när dubbeln ska avgöras, vi får se två roliga och intressanta lopp. Jag hittar mitt singelstreck i inledningen medans jag garderar stort i avslutningen. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

I inledningen får vi se ett medeldistans lopp där jag tror allt avgörs i starten. Jag singelstreckar 2 Sandrngham Hanover då jag tror han inte kan bomma ledningen, senast blev det dödens för honom och han orkade inte slå Reven D’Amour till slut. Jag tror som sagt han bombar till ledningen och där tror jag ingen slår honom. Spik!

DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett försök i Diamantstoet. En väldigt öppen historia och jag väljer att måla på med många hästar då en skräll brukar vinna i stolopp. Tipset går till 9 Super Ariel som fått några lopp i kroppen efter vinter vilan och formen blir bara bättre, senast var hon ute i ett tufft gäng och mötte bland annat Rocket Zet och Djali Boko. Starten innan det vann hon på V75 på snyggt sätt. Idag har hon fått ett passande smygläge och med minsta klaff kommer hon spurta vasst. 4 Pinyata Gel galopperade senast från ett hopplöst läge på V86, hon har dragit ett betydligt bättre spår ikväll och kommer att få ett fint lopp. 3 Nikita Broline har inte fått det och stämma i år men kan inte räknas bort då hon har hög kapacitet och när hon går barfota då är det alltid intressant, räkna med henne. 10 Fashion Diva har haft sin bästa säsong hittils med fem segrar på sju starter, hon öppnar alltid bra men ikväll blir det bakspår och ingen ledning, ska räknas vid overpace. 2 Cherie Sund är väldigt ojämn i sina prestationer men kan blixtra till med jämna mellanrum. Hon var inte bäst senast och behöver prestera bättre för att duga denna gång. Ett bra läge och Erik Adielsson gör att jag plockar med henne. Plockar med 6 Xenia G.T och 7 Solöns Rangel som roliga skrällbud.

DD-förslag: 7 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Sandrnham Hanover

DD-2: 2,3,4,6,7,9,10

Lycka till! /MLipovac