Kvällens dubbel hämtar vi från Gävle. Nattlopp, tjugo grader och en av Sveriges snabbaste travbanor, kommer att bli en intressant kväll.

gävletarvet

DD-1

Vi bjuds på ett ovanligt men ändå intressant sprinterlopp som bara är 1140 meter. Det står mellan två hästar enligt spelarna, 2 Howthehaloareyou och 3 Kaka A.T. Den förstnämnda går bara sprinterlopp och senast vann han med krafter kvar enligt tränaren Björn Ole Hoppestad. De som talar för 2 Howthehaloareyou är att han har spåret innanför 3 Kaka A.T, kommer att sitta i spets och får köras med spö som gynnar hästen. Jag lämnar honom ensam på DD kupongen.

			
		

DD-2

Ett fint treåringslopp över 2140 meter. 4 Young Nightmare är obesegrad i år och senast avgjorde han ifrån spets. Tror dock att han får det svårt och komma dit idag. Spetsstriden är lurig i detta lopp, fördel Jorma och 2 Myownerisalooser.  6 Victor A.U har inte startat sedan februari och ska passas. Tipsettan och bästa hästen tycker jag är Stig H Johanssons 9 Essence Ås. Kommer sitta tredje fjärde utvändigt ledaren och med lite tempo i loppet så kan hon blåsa ner många på upploppet. 12 Caballero kommer från ett uppehåll på två månader, ska inte räknas bort trots läget. Rensar en del vid vinst.

Spelförslag: 4 kombinationer x 50 kr = 200 kr

DD-1: 2 Howthehaloareyou

DD-2: 4,6,9,12

Raka DD: 1 kombintion 100 kr

DD-1: 2 Howthehaloareyou

DD-2: 9 Essence Ås

Vinnare/Plats spel

Gävletravet lopp 8

Spel: 12 Caballero (Plats)

Odds: 2,40 @Unibet

Insats: 100 kr

Spelstopp: 22.30

Lycka till /MLipovac