Tipsen har gått väldigt bra på sistone och jag hoppas formen håller i sig. Ikväll hämtar vi dubbeln från Gävle där vi får se en storfavorit i sista avdelningen som jag ska gardera på den större lappen men spika på den raka dubbeln. I inledningen spikar jag Daniel Redens treåriga hingst som jag såg igår när jag var där och Daniel lät väldigt nöjd med honom. Häng med!

DD-1 (2640m auto)

Ett treåringslopp inleder kvällens dubbel och jag väljer att singelstrecka 7 Pulteney Hanover. Han var enormt tapper senast från dödens, han har gått riktigt bra tider och jag tror att han vinner oavsett position. Daniel Reden har stallet i toppform och jag tror han är offensiv här och tar över ledningen och då blir allt mycket enklare men som sagt han kan vinna från dödens med. SPIK!

DD-2 (3140m auto)

I avslutningen får vi se ett stayerlopp som jag tycker håller väldigt låg klass. Storfavorit blir Ulf Ohlsson och 7 Titan Lavec som om han sköter sig blir väldigt svår att besegra. Han har en del galopper i raden och ett spår långt ut, skulle det krångla för mycket då är detta lopp väldigt öppet. Jag kommer spela en rak dubbel med honom och en större där jag plockar med några till men kan säga att jag lika gärna kan missa den garderingen. 15 Piedemont har det tråkigaste läget men hästen har toppform och skulle det bli tempo kan han svepa dem. 4 Amiral Du Pommeu har inte startat på ett år nästan och behöver säkert loppet men jag plockar med honom då han är stark och kan gå i ledningen. 8 Xanthis One har varit ute mot tuffare gäng än detta men har ett väldigt tråkigt spår, han har bra kapacitet och skulle Kajsa Frick servera honom ett bra lopp då kan han vara långt framme. Plockar också med skrällarna 11 Quomodo och 13 Ochongo Face.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7 Pulteney Hanover

DD-2: 4,7,8,11,13,15

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Pulteney Hanover

DD-2: 7 Titan Lavec

Lycka till! /MLipovac