Äntligen! Gårdagens DD utföll precis som jag trodde och det var skönt att sätta en dubbel igen. Tyvärr stannade oddset på 11 ggr, men man kan ju inte göra något åt det. Stärkt av den framgången blickar vi framåt och torsdagens bravader utspelar sig på Gävletravet. Jag skulle ljuga om jag sade att DD-1 är ett bra lopp, men likväl har jag hittat kvällens spik där…

 

DD-1, 1640a:

Ett riktigt dåligt lopp med en hel del hästar som verkligen inte vill vinna. Vissa är inte bra nog helt enkelt, andra lägger i handbromsen över upploppet. En som dock inte lägger i nån handbroms är 5 Dragon Powerfly. Han gjorde ett bra lopp i dödens senast och höll riktigt starkt. Formen är på topp och han kan öppna bra. Jag är inne på att han tar sig till ledningen här och kommer han dit är han totalt ohotad i detta lopp. Skulle det inte bli ledningen kan han ta dem från dödens istället. Hur som helst så spikar jag, då han är bästa hästen i detta usla gäng.

Rank: 5-10-1-11-7-3-4-2-6-9-12-8

 

DD-2, 2140a:

4 Gärdsjö Viking fick en fin resa senast och avslutade vasst till slut och var inte stort slagen. Han är startsnabb och jag tror han kommer till ledning här. Formen är bra och han kan leda detta runt om. 9 Höstbouffe varvar bra insatser med dåliga och är inte helt att lita på. Senast hade han lite otur då han satt kvar lite för länge bakom en iskall häst, men flög fram sista 400 och såg fin ut. Kan blåsa ner alla här. 11 Lome Lykt gick på innerspår senast och fick aldrig fritt. Såg fin ut och hade nog en del sparat. Kan även han avsluta bra och är med i segerstriden utan strul på vägen. 6 Torwall står stenhårt inne i loppet, men han är i bra form och gjorde ett bra lopp senast när han fick gå först i tredjespår hela sista varvet. Kan överraska här.

Rank: 4-9-11-6-10-3-7-5-12-2-1-8

 

DD-systemet:

DD-1: 5 Dragon Powerfly

DD-2: 4 Gärdsjö Viking, 9 Höstbouffe, 11 Lome Lykt, 6 Torwall

4 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.53

 

Lycka till!