Kvällens dubbel hämtar vi från Gävle. Omgången ser favoritbetonad ut och jag tror inte det blir några höga odds. Jag tror på favoriten i DD-1 medans jag tror favoriten i DD-2 saknar form och väljer att gardera. Häng med!

DD-1

I kvällens DD-inledning hittar vi en storfavorit och det är 2 Ritmo Di Poggio. Han ska vara favorit i detta gäng och jag tror han vinner detta om han inte gör bort sig. Senast kördes han till ledningen efter 1500 meter och vann lätt sen, jag tror på samma scenario idag. Eftersom han inte är jätte snabb från start så kommer Jorma köra lite safe och sen testa för ledningen, där tror jag ingen svarar honom och sen är det ledning runt om. Skulle han inte komma till ledningen så tror jag han mosar dem på ren styrka, jag inleder med ett singelstreck.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I DD-avslutningen får vi se ett fyraåringslopp där Robert Berghs 10 Financial Dust gör comeback efter långt uppehåll, senast han gick var midsommarhelgen. Hade han haft full form då hade jag kört en rak DD med honom som singelstreck men eftersom han inte gått på ett halvår så väljer jag att gardera. 6 Deweyscamper har fått ett intressant utgångsläge och är naturligt snabb och jag skulle inte bli förvånad om Örjan kommer till ledningen, då kan han bli svår att fånga in, given vid gardering. 12 Journey var tillbaka senast efter långt uppehåll och orkade inte när han fick gå utvändigt ledaren, jag tror han gått framåt med det loppet i kroppen och kan blir farlig med rätt resa, ska med på kupongen. Sista strecket ger jag 9 Sonata Ås som är van att gå i tuffare gäng än detta, skulle hon få det rätta loppet så kommer hon sluta långt framme, pass upp!

DD-förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 2 Ritmo Di Poggio

DD-2: 6,9,10,12

Vinnare/Plats spel:

Gävle lopp 7 

Spel: 2 Ritmo Di Poggio (Vinnare)

Odds: 2,35@Unibet

Insats: 7/10

Spelstopp: 20.32

Gävle lopp 8 

Spel: 6 Deweyscamper (Plats)

Odds: 1,85@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.54

Lycka till! /MLipovac