Gårdagens vinnare på DD var rankade tvåa respektive femma, surt då att man spelade med spik i första och fyra i andra…. Nåväl, nya race ikväll och det är Gävle som kör DD. Det är en ganska trevlig omgång och jag tror på ett högt odds ikväll. Jag har nämligen hittat en superfräck spik som jag tror leder runt om. Vågar du rygga?

DD-1, E3 Bonus, 2140a:

9 Nobel Amok somnade till i ledningen senast och blev överrumplad med dryga varvet kvar. Tappade travet runt sista kurvan och galopperade med 350 meter kvar och kanske inte var som allra bäst för dagen. Bra näst senast och han har kapacitet för att lägga detta gänget på rygg. Given i segerstriden. 7 Playboy Face såg fin ut senast som fastlåst bakom fine Moni To Spare. Örjan upp igen och han kan ju måtta in dem med en sällan skådad precision. Hamnar man inte för illa till från start är man med och gör upp om segern. 12 Zelma var riktigt bra vid spetssegern senast. Fick inte vara ifred och gick ändå undan på ett bra sätt. Går bra bakifrån också och ska ses med en viss chans. 6 Denver Brodde fick en fin resa senast och gick riktigt bra sista 600. Kan öppna rätt så bra och ska kunna hitta en bra position. Avslutar vasst och är med där framme. Sista strecket går till 11 MT King Of Cash. Han är näst intill omöjlig att få runt felfri, men när han väl travar hela vägen är han riktigt bra. Utan galopp tror jag han kan blanda sig i det hela.

Rank: 9-7-12-6-11-5-2-1-4-8-3-10

 

DD-2, Klass 1, 2640a:

Ett riktigt bra långlopp med flera V75-meriterade hästar. Jag går dock emot alla de och chansspikar den som jag tror leder detta runt om, och det är den finske gästen 1 Valentin Laday. Han gjorde en slät figur senast men fick då gå bakifrån och göra jobbet själv i tredjespår. Han trivs bäst i spets och här har han verkligen läge för det, då han är väldigt startsnabb. Distansen är inga problem och trots bra motstånd tror jag han leder detta runt om. Spik!

Rank: 1-11-6-2-5-8-7-9-12-3-4-10

 

DD-systemet:

DD-1: 9 Nobel Amok, 7 Playboy Face, 12 Zelma, 6 Denver Brodde, 11 MT King Of Cash

DD-2: 1 Valentin Laday

5 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.53

 

Lycka till!