Kvällens tävlingar går på Gävle travet. DD-1 är ett lurigt lopp där dom bästa hästarna fått dåliga spår, därför garderar jag och hoppas på skräll. DD-2 tror jag stenhårt på en häst och singelstreckar den. Häng med och se vad som spelas!

DD-1

DD inleds med ett lurigt sprinterlopp där dem bästa hästarna dragit bakspår. Väljer och gardera med några hästar och hoppas på skräll. 11 Robis Salvation älskar kort distans och har varit mycket bra. Han har dragit ett dåligt spår men skulle det stämma lite under vägen så har han vettig chans. 10 Robben Bob gör comeback efter en långtids sjukdom, han har tränat fint enligt stallet men läget drar ner chanserna en del. Han har kapaciteten att slå dessa hästar och ska räknas. 9 Bolt Boko vann från ledningen senast på ett bra sätt men har också ett chansartat läge. Han går bra bakifrån men behöver hjälp på vägen, då kan han blanda sig i segerstriden. 1 Caviar’s Goldcard har fått ett intressant läge. Hon visar jämn form och kan få en smygresa, passa henne. 3 Pelas Bengt gick en riktigt bra tid senast på Eskilstuna och har toppform, har ett bra läge och ska räknas. Sista strecket ger jag 5 Com Z som gick på V75 senast och gjorde det bra. Idag är motståndet inte lika vasst och hon har fått ett intressant läge. Kan skrälla!

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

3 Up Up And Away tror jag stenhårt på idag. Han har fått två lopp i kroppen efter uppehållet och avgjorde senast utvändigt ledaren. Idag tror jag inte att han kommer behöva sitta där utan han kommer att uttnytja sin startsnabbhet och ta hand om ledningen, där kommer ingen slå honom. Jag lämnar honom ensam på kupongen.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,3,5,9,10,11

DD-2: 3 Up Up And Away

Lycka till! /MLipovac