Fortsatt fint väder och en snabb bana hoppas vi på i Gävle ikväll. Tror det gynnar min spik i DD-1. Annars är omgången bra och höjdpunkten är i just DD-1 där vi får se bra hästar som slåss om 200 000 kr.

DD-1

Fyraåringsstjärnan där många bra hästar ställer upp ikväll. 6 Cool Keeper har varit bättre än någonsin i dem tre senaste starterna och senast vann han enkelt mot värsta motståndaren idag 9 Corky. Han har öppnat blixtsnabbt i alla starterna och jag tror Leif forcerar framåt och kommer till ledningen. Där kommer han vinna! Lämnar honom ensam på kupongen utan och darra.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

3 B.B.S Pelleshan är den troliga ledaren i loppet, där vet vi att han varit bra och kan rinna undan. Han har varit med i V75 mycket och är en bra häst. Väljer att ta med några hästar och hoppas på lite bättre odds på DD. 11 Premier Kronos är en bra femåring som slukar massor av mark under sig. Läget ikväll är inte det bästa och senast var han struken pga feber. Kanske behöver ett lopp nu men tror han kan med rätt ryggar och rätt tempo blanda sig i segerstriden. 8 Rascal Zet har haft en paus som många av Redens hästar och behöver nog detta loppet som en genomkörare i första hand. Reden har det alltid väl förberett inför loppen och han ska räknas. Notera att han är ner struken två spår pga strykningar. 5 Monas Ragazza har en bra avslutning och har bra form. Senast blev det positionsstrul och idag kan det bli en bättre resa. En outsider! Sista strecket går till 7 B.B.S Florino som för några starter sen var betrodd på V75, han har bra form och ska med!

DD-Förslag: 5 kombinationer x valfri insats

DD-1: 6 Cool Keeper

DD-2: 3,5,7,8,11

Raka DD: 1 kombination x valfri instas

DD-1: 6 Cool Keeper

DD-2: 3 B.B.S Pelleshan  

Vinnare/Plats spel:

Gävle lopp 7

Spel: 6 Cool Keeper (Vinnare) 

Odds: 2,00@Unibet 

Insats: 8/10

Spelstopp: 20.32

Gävle lopp 8

Spel: 3 B.B.S Pelleshan (Plats)

Odds: 1,50@Unibet 

Insats: 8/10

Spelstopp: 20.54

Lycka till!/MLipovac