DD-veckan inleds med trav från Värmland och Färjestad. Omgången ser intressant och svårlöst ut, DD-1 är väldigt öppen tycker jag medans det i DD-2 finns ett singelstreck. Hoppas att den nya veckan inleds med vinst. Förra veckan var bedrövlig så vi lägger den åt sidan. Häng med!

DD-1

I DD-inledningen får vi se ett lopp över 2140 meter voltstart där många bra hästar ställer upp, loppet är svårlöst då dem bästa hästarna står tjugo meter bakom. Tipsettan 1 Kickstart My Heart har dragit ett perfekt utgångsläge, han är snabb ut och jag tror att han är ledaren i loppet. Kostar det inte för mycket så kan han leda loppet runt om. 11 Johnny B.Kemp kunde man inte känna igen senast, han var inte lika bra som innan när han vann två lopp i rad. Jag tror Daniel har ställt i ordning honom idag och han är värsta motbudet mot min tipsetta. 2 Gary Hoist har bra kapacitet och lever mer på sin styrka n sin snabbhet. Han kommer komma bra till från sitt andraspår och ska räknas. Senst kom han med en bra avslutning och det kan vi få se igen idag. 8 Wiss Rambo är en kapabel häst, han har varit bra i sin nya regi. Han behöver lite tempo på loppet för att blanda sig i segerstriden. 12 Rica Neo har strulat till det för sig i sin nya regi, hon började med att vinna för stall Goop men har sedan varit krånglig. Kan Goop få iväg henne idag och få en bra rygg att gå i då kan hon avsluta vasst. Sista strecket ger jag 3 Mon Petit Cheval som har form och avslutade bra näst senast. Idag har han bra läge och jag tror han utmanar 1 Kickstart My Heart om ledningen, skulle Jonas komma dit då har han visat att han gör bra ifrån sig. Han går även bra från andra positioner, outsider.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Racebets

Unibet

DD-2

I avlsutningen får också ett 2140 meters lopp med voltstart. Här tror jag att hästarna på tillägg får det svårt att komma ikapp, det är många hästar och runda och det kan bli trafikproblem. Jag går ut och  singelstreckar Daniel Redens 2 Windy Ways som senast vann ett överpacat lopp på ett bra sätt. Hon har dragit ett lite snävt andraspår men jag tror att Daniel reder ut det och jag skulle inte bli förvånad om han tar ledningen också, då tror jag att han vinner enkelt. Skulle hon inte öppna så snabbt så går det bra bakifrån också.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,2,3,8,11,12

DD-2: 2 Windy Ways

Vinnare/Plats spel:

Färjestad lopp 7

Spel: 1 Kickstart My Heart (Plats)

Odds: 1,80@Bet365

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.31

Färjestad lopp 8

Spel: 2 Windy Ways (Vinnare)

Odds: 2,50@Bet365

Insats: 7/10

Spelstopp: 20.53

Lycka till! /MLipovac