Ny vecka och jag hoppas den börjar som förra veckan avslutades. Känner att jag börjar komma ur min formsvacka nu och hästarna går som jag vill. Idag står Färjestad som värd för dubbeln och i den inledande avdelningen får vi se ett stolopp där Angel France blir storfavorit, inte konstigt med tanke på den senaste insatsen. I avslutningen får vi se ett ganska öppet lopp där jag plockar med ett par hästar. Häng med!

DD-1 (2140m auto)

Ett stolopp inleder kvällens dubbel och Timo Nurmos tränade 7 Angel France blir storfavorit. Ni som inte sett hennes senaste lopp bör göra det, ni kommer spika henne alla dagar i veckan efter ni sett de. Hon är stark och står bra inne i loppet, jag tror hon får överta ledningen idag igen och då vinner hon enkelt. Skulle hon inte ta över ledningen då tar hon detta gäng från dödens. Spik!

DD-2 (2140m auto)

Ett rivigt och öppet lopp avslutar dubbeln och mitt tips går till spetshästen 2 M.T James, han är mycket bättre än vad raden visar och jag tror Åke siktar på att leda runt om. Han kvalade till derbyt näst senast och mötte Nuncio senast, idag ser det ”lättare” ut och jag tror på bra chans från ledningen. 7 Bar Plombier är värst emot, han räds inte tuffa upplägg och jag tror han sänds fram i dödens ganska tidigt. Därifrån kan han avgå med seger. Favoriten 9 Rite On Win var riktigt fin vid segern senast, han trivs bättre där fram och kan få det svårt från bakspåret. Björn har toppform och ska räknas. 8 Listas Rafiki är väldigt upp och ner, han kan blixtra till och då vill jag inte missa på honom. 10 Mon Petit Cheval kommer från en seger, han gör sina bästa lopp från ledningen men med rätta ryggar kan han spurta vasst. Sista strecket ger jag 3 Pebbe Simoni som varit ute i tuffa gäng, kan skrälla här. Jag hoppar över 5 Finish Future som inte startat på länge och är i behov av lopp.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 7 Angel France

DD-2: 2,3,7,8,9,10

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 7 Angel France

DD-2: 2 M.T James

Lycka till! /MLipovac