Flemming Jensen valde ett invändigt upplägg med Roxy Hill igår och satt fast med en hel del sparat. Därmed var DD-lappen uppeldad redan efter första, men jag missade ju vinnaren i andra också, så det var inga bra tips igår. Februari har varit en nattsvart månad men jag hoppas kunna rädda upp det lite ikväll när Färjestad kör DD. Spiken är en finskfödd häst som tränas av en finne och körs av en annan finne. Det måste väl bli rätt då?

 

DD-1, 2140:

9 Stein Daylight gick bra i årsdebuten och såg fin ut. Lär gå framåt rejält med det loppet i kroppen och får nu Björn Goop i vagnen ikväll. Ett klart plus och tillsammans ska de ses som ett hett segerbud ikväll. 8 Quantanamera var ute så sent som i torsdags och gick hyggligt, men inte mer. Hade förmodligen det här loppet i tankarna redan då och nu när det är hemmaplan kanske det är dags för en seger. Formen är på topp i alla fall. 10 Blue Rocket gör sitt sista år på tävlingsbanan och återkommer efter en viloperiod. Han möter enklare motstånd än han brukar och med en smygresa kan han avsluta riktigt vasst över upploppet. Skrällbud! 1 Zivertson är i bra form och har ett intressant läge. Lyckas han hålla ledningen härifrån är det inte omöjligt att han leder runt om.

Rank: 9-8-10-1-3-2-7-6-4-5

 

DD-2, 1640a:

6 Lightning Photo närmar sig formen med två lopp i kroppen. Han är rätt så startsnabb och ska kunna hitta en bra position direkt. Kan avsluta rejält och med gasglade Kontio i vagnen tror jag det blir vinst ikväll.

Rank: 6-3-8-2-1-4-10-9-7-5

 

DD-systemet:

DD-1: 9 Stein Daylight, 8 Quantanamera, 10 Blue Rocket, 1 Zivertson

DD-2: 6 Lightning Photo

4 rader x valfri insats

 

Spelstopp kl 20.53

 

Lycka till!