Ikväll ska vi till Karlstad och Färjestads travbana för att se vad dubbeln har att bjuda på. Jag tycker omgången ser rolig ut och vi har några fina hästar på start. I inledningen får vi ett snabblopp där favoriten inte startat sedan december och jag tror han är sårbar. I avslutningen får vi se ett långlopp där jag tror en trio sticker ut. Häng med!

DD-1 (1640m auto)

I inledningen får se ett snabblopp där 1 Holy Heart blir betrodd trots vila sen december. Mycket talar för honom då han har dragit innerspår, är snabb ut och det är kort distans. Han har hög kapacitet och är han i lite form borde han vinna detta men jag vågar inte lita på honom utan dubblar med min tipsetta 4 Max Not Sand. Han var fin senast i ledningen men idag blir det ingen ledning utan jag tror han får gå den tunga vägen, det klarar han då han är van vid hårdare motstånd. Låser på dem två!

DD-2 (2640m volt)

I avslutningen får vi se ett långlopp som är uppdelat på två volter där jag streckar en trio från start. Tipset går till Ulf Stenströmers 5 Versailles som är värd en seger, han gör alltid bra lopp men får aldrig sticka nosen först. Han är härdad i tuffa V75 lopp och med lite tur på vägen kommer han vinna ikväll. 4 Cosmo Light har också form, han öppnade tufft senast på V75 och hängde bra med. Kanske kan öppna och få ledningen idag? Då blir det intressant. Sista strecket ger jag 6 Plead Guilty som om han fungerar ska ha en toppchans från sitt springspår, jag rankar ner honom lite då han inte funkade senast och kanske är påväg neråt i form. Ska räknas på han kapacitet och läge.

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 1,4

DD-2: 4,5,6

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 4 Max Not Sand

DD-2: 5 Versailles

Lycka till! /MLipovac