Dagens dubbel omgång hämtar vi från Färjestad. Loppen håller ganska hög klass och jag litar på favoriten i DD-2 medans jag tror på ett mer öppet lopp i DD-1. Formen är på topp och jag hoppas att den femte dubbeln i rad sitter. Häng med!

DD-1

Ett knepigt och ganska bra lopp inleder dagens DD-omgång. Tipsettan 6 Supermede fick inte ut så mycket senast på V75 när han hade ett knepigt läge (spår elva). Han sänkte sitt rekord en bit och det är ju positivt. Idag har han fått ett bättre utgångsläge och är ganska snabb ut, jag tror han sitter i ledningen i ett tidigt skede och då kan det räcka hela vägen. På raka DD singelstreckar jag honom. 5 Fossens Tosse är nog fältets bästa häst i grunden då han besitter väldiga fartresurser. Näst senast satt han fast i ett BC-försök och idag är det enklare emot, ska med vid gardering. 9 Embrace’em har bra kapacitet och är given i platsstriden, kan kanske skrälla. 10 Stepping For Money är en riktig tuffing som tål att göra mycket jobb på egen hand, senast galopperade hon från ett snävt femtespår i volten och har idag fått ett bakspår som jag tror hon kan lösa, streckar henne.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

DD-2

I DD-avslutningen får vi ett snabblopp som håller ganska hög klass. Jag går ut och singelstreckar 4 Democrat som jag anser vara en av dem snabbaste hästarna vi har i landet. Det ända som talar emot lite är galopperna som kommit i dem två senaste starterna, jag hoppas det bara är något tillfälligt och jag tror Carl Lindblom håller honom i trav från start och då har han visat att han kan leda runt om. Spik!

DD-förslag: 4 kombinationer x valfri insats

DD-1: 5,6,9,10

DD-2: 4 Democrat

Raka DD-förslaget: 1 kombination x valfri insats

DD-1: 6 Supermede

DD-2: 4 Democrat

Vinnare/Plats spel:

Färjestad lopp 9

Spel: 4 Democrat (Vinnare)

Odds: 2,00@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 16.56

Bet365 hade inte släppt oddsen när jag kolla, titta gärna och se om det är högre.

Lycka till! /MLipovac